Αρθρογραφία


Γιώργος Οικονόμου: Διατηρούμε Την Ελπίδα Με Τον Αγώνα Θα Τα Καταφέρουμε!

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 18/05/2019

Η παρουσία στις εκλογές του 2019 της Δημοτικής Κίνησης Νέας Σμύρνης «Ανατροπή στην Πόλη» με τη στήριξη της ΛΑΕ αλλά και άλλων αντιμνημονιακών δυνάμεων αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη. Οι έννοιες συμμετοχή, αντίσταση, αλληλεγγύη, λέξεις που χαρακτηρίζουν την παραπάνω συλλογικότητα, αναμένουμε να πάρουν περισσότερο σάρκα και οστά με την ενδεχόμενη εκλογή εκπροσώπων της «Ανατροπής στην Πόλη» στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου δεν εμφανίστηκε στη Νέα Σμύρνη το τελευταίο τρίμηνο. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 15ου Δημοτικού και του 6ου Γυμνασίου της πόλης μας, καθώς επίσης και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Νέας Σμύρνης και πρόεδρος της 17ης Σχολικής Επιτροπής. Επίσης, ήταν υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Αθήνας με τη Λαϊκή Ενότητα.
Ο Γιώργος Οικονόμου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και είναι μαχόμενος δικηγόρος από το 1997. Η συμμετοχή του στη Λαϊκή Ενότητα, για πολλούς, είναι εγγύηση συμμετοχής, αντίστασης και αλληλεγγύης στους δρόμους, στις πλατείες, στα Ειρηνοδικεία, στα συμβολαιογραφικά γραφεία αλλά και όπου αλλού, δυστυχώς για κάποιους συμπολίτες μας, απαιτεί η εποχή των μνημονίων.
Το μήνυμά του είναι το ακόλουθο: «Είναι σήμερα αναγκαίο όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε ενάντια στα μνημόνια, στη λιτότητα, στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και στην υποβάθμιση της ζωής μας να συνεχίσουμε ενωμένοι τη μάχη απέναντι και στους τοπικούς εκφραστές αυτών των πολιτικών.  Να εναντιωθούμε και από το Δήμο Νέας Σμύρνης στις επιταγές του Κλεισθένη, να ανατρέψουμε την οικονομική επιτροπεία και να ενισχύσουμε τη συλλογική οργάνωση των κατοίκων με τη συμμετοχή τους στις αποφάσεις. Διατηρούμε την ελπίδα. Με τον αγώνα θα τα καταφέρουμε!».

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: