Αρθρογραφία


Πλησιάζει Η Ώρα… Δικαιολογίες Δεν Υπάρχουν!

Βεβόπουλος Αλέξανδρος | 06/04/2019

του Αλέξανδρου Βεβόπουλου
Μέλος ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Ο Μάιος πλησιάζει. Οι ευρωεκλογές έρχονται. Προσωπικά, θεωρώ πως οδεύουμε σε εθνικές εκλογές τον προσεχή Οκτώβρη. Ο Τσίπρας, όμως, είναι ένας απρόβλεπτος πολιτικός. Εξάλλου, αυτό έχει αφήσει έως τώρα να φανεί. Συνεπώς, δεν θα ήταν υπερβολικό να πει κανείς ότι μπορεί να οδηγηθούμε σε εθνικές εκλογές τον Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές.
Τους τελευταίους μήνες διαβάζω προσεκτικά και ακούω διάφορους διαλόγους μεταξύ πολιτών. Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν φτάσει στο σημείο να μην θέλουν να πάνε να ψηφίσουν βλέποντας αυτά που συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή. Δεν επιθυμούν να ρίξουν την ψήφο τους στα τωρινά κόμματα εν γένει και έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους σε αυτά.
Όμως, η λύση δεν είναι αυτή. Πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε. Πρέπει να υπάρχει μαζική προσέλευση στις κάλπες. Πρέπει να απαντήσουμε με τη μαζική απόρριψή τους, με τη μαζική καταδίκη τους. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους μας να τιμωρήσουμε παραδειγματικά και ολοκληρωτικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι υποχρέωση όλων μας απέναντι στην πληγωμένη Μακεδονία ΜΑΣ! Πρέπει και μπορούμε να απαντήσουμε στον Τσίπρα, στον Παππά, στον Γαβρόγλου, στη Γεροβασίλη, στον Πολάκη και σε όλη αυτή την παρέα που πληγώνουν καθημερινά εμάς και την χώρα μας. Το ιδανικότερο θα ήταν να τους γυρίσουμε στο 3%, αλλά είναι δύσκολο μιας και έχουν βολέψει αρκετούς πολίτες στο δημόσιο και έχουν προχωρήσει σε εκατοντάδες «ελληνοποιήσεις» με σκοπό να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά με το πρώτο κόμμα που είναι η Νέα Δημοκρατία. Αυτές οι τακτικές φυσικά δεν είναι καινούργιες και ούτε τις βλέπουμε πρώτη φορά. Τα ίδια έκανε κάποτε και το κραταιό ΠΑΣΟΚ. Εξάλλου, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει αρκετούς πρώην «πασόκους», οπότε πήρε και τέτοιου είδος μαθήματα.
Πρέπει, λοιπόν, να πάμε όλοι να ψηφίσουμε και να τιμωρήσουμε στην κάλπη αυτό το κόμμα. Δεν θα πέσουν ούτε με τη βία, ούτε με απειλές και συγκρούσεις. Φυσικά, αυτά είναι απολύτως καταδικαστέα. Σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές οδηγούνταν τα μέλη της σημερινής κυβέρνησης έως το 2014, όταν βρίσκονταν στην αντιπολίτευση. Μην ξεχνάμε τι έπραξαν αυτοί για να φτάσουν στην εξουσία. Μην ξεχνάμε τις κρεμάλες που εμφάνιζαν στην πλατεία Συντάγματος. Μην ξεχνάμε, όταν λέγανε: ¨Βαράτε τους, όπου τους βρίσκετε¨. Όταν δίχαζαν και διχάζουν ακόμα τον Ελληνικό λαό. Όχι! Εμείς δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Στη δημοκρατία οι απαντήσεις δίνονται στην κάλπη. Η αποχή πληγώνει την δημοκρατία και βλάπτει τους πολίτες μιας χώρας. Πρέπει λοιπόν να πάμε να ψηφίσουμε και να τιμωρήσουμε τον πρωθυπουργό, τον άνθρωπο που πρόδωσε την Μακεδονία, αυτόν που αναγνώρισε και επίσημα πλέον τα Σκόπια ως
Μακεδονία. Το ανδρείκελο αυτό που αναγνώρισε εθνότητα, γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα. Δεν ρώτησαν ποτέ τον κυρίαρχο λαό αν επιθυμούσε τη συμφωνία αυτήν. Ήρθε η ώρα, λοιπόν. Ας τους κόψουμε την έπαρση και την αλαζονεία, ας τους δείξουμε πως εμείς δεν τους θέλουμε άλλο. Ας οργανωθούμε σε όλη την Ελλάδα, σε πόλεις, κωμοπόλεις και χωρία και ας τιμωρήσουμε παραδειγματικά όλους αυτούς τους δήθεν ακραιφνείς Δημοκράτες.

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: