Αρθρογραφία


Μητέρα Δώρας Ζέμπερη: Το έγκλημα ήταν προμελετημένο

Ροδόπουλος Σπύρος | 08/11/2017

Η μητέρα και ο αδερφός της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από 58χρονο τοξικομανή στο Β’ Νεκροταφείο, έδωσαν συνέντευξη τύπου και μίλησαν σχετικά για τις υποψίες που έχουν για το έγκλημα και τον δράστη.
Η μητέρα του θύματος ισχυρίστηκε πως η δολοφονία της κόρης της ήταν προμελετημένη, καθώς ο 58χρόνος έμενε κοντά στο σπίτι που διέμενε η Δώρα και ενδεχομένως την είχε δει.
«Ευχαριστώ την αστυνομία που κατάφερε και συνέλαβε τον φονιά. Ευχαριστώ τη δικηγόρο Παναγοπούλου. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και περιμένω να μην δώσει ελαφρυντικό στον δολοφόνο. Το παιδί μου ήταν άγγελος. Λυπάμαι που κάποιος θα υπερασπιστεί τον φονιά.» δήλωσε η μητέρα της Δώρας, προσθέτοντας «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Να μην κλάψει άλλη μάνα το παιδί της.»

Ο αδερφός της Δώρας ευχαρίστησε και αυτός την ελληνική Αστυνομία που κατάφερε να συλλάβει τον 58χρονο, ζητώντας μάλιστα να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
«Το αφήνουμε στην ελληνική δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο φονιάς» δήλωσε, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Δεν γίνεται να κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι έξω».


Ο 58χρονος δράστης συνελήφθη το πρωί της Τρίτης και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ όπου και ομολόγησε την πράξη του. Σήμερα το πρωί όταν ο δολοφόνος έφτασε έξω από τα δικαστήρια, βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή της οικογένειας της Δώρας και άλλων απλών πολιτών, οι οποίοι του επιτέθηκαν  αψηφώντας τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν. 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: