Αρθρογραφία


Όχι string.... RadioString!

Nstv διαδικτυακή τηλεόραση Νέας Σμύρνης | 15/02/2014

Το πρώτο e-radio της Νέας Σμύρνης είναι εδώ και μερικούς μήνες γεγονός και ονομάζεται Radio String.
Το ιντερνετικό ραδιόφωνο έχει μπει αρκετά χρόνια τώρα στη ζωή μας, με αποτέλεσμα οι χρήστες του ίντερνετ να μπορούν να ακούνε διαδικτυακές ραδιοφωνικές εκπομπές.
Η δημιουργική ομάδα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης όμως πρωτοτύπησε και πάλι. Η πόλη μας πλέον έχει το δικό της τηλεοπτικό διαδικτυακό ραδιόφωνο στην ιντερνετική διεύθυνση www.nstv.gr/radiostring.
Μια πλειάδα τηλεοπτικών διαδικτυακών παραγωγών, κυρίως Νεοσμυρνιωτών, αφιερώνει κάθε εβδομάδα χρόνο και διάθεση με σκοπό να ψυχαγωγήσει και να ενημερώσει το τηλεοπτικό του κοινό.
Τα παιδιά της ομάδας του Radio String, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, παρουσιάζουν πολιτιστικά, πολιτικά, μουσικά, καλλιτεχνικά, αθλητικά, ιστορικά, ασφαλιστικά, νεανικά ψυχαγωγικά και άλλα θέματα. Έμφαση έχει δοθεί στις συνεντεύξεις Νεοσμυρνιωτών παραγόντων, καλλιτεχνών και αθλητών με σκοπό την ανάδειξη της τοπικής κοινωνίας μέσω ζωντανών εκπομπών.
Μπείτε λοιπόν στη σελίδα του τηλεοπτικού ραδιοφώνου www.nstv.gr/radiostring, δείτε και ακούστε ζωντανά μια εικοσάδα παραγωγών, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του εικοστού πρώτου αιώνα εύκολα και αποτελεσματικά. Μιλήστε μαζί τους, κάντε ερωτήσεις στους καλεσμένους τους, ζητήστε τη μουσική που προτιμάτε.
Μην περιμένετε λοιπόν εβδομάδες ή μήνες για να γνωρίσετε τους ανθρώπους της πόλης μας. Μην περιμένετε εβδομάδες ή μήνες για να ακούσετε δηλώσεις τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΑ και αφήστε τους άλλους να σας ενημερώνουν ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: