Αρθρογραφία


Δήλωση Του Γρηγόρη Μαρινάκη Απερχόμενου Προέδρου Της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Νέας Σμύρνης

Nstv διαδικτυακή τηλεόραση Νέας Σμύρνης | 26/05/2018

“Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να ενημερώσω πως ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα που είχα την τύχη να υπηρετήσω την τοπική οργάνωση Νέας Σμύρνης.
Είμαι περήφανος για την πορεία της και θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσει τη διαδρομή με επιτυχίες.Παρήλθαν δύο χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς μου στην θέση του Προέδρου του διοικητικού συμβουλίου.
Η προσωπικότητά μου και ο δημοκρατικός μου χαρακτήρας με έκαναν ικανό να ακούω  και να σέβομαι απόψεις και σκέψεις όλων των Νεοδημοκρατών και της κοινωνίας.
Δεν τοποθέτησα ποτέ τον εαυτό μου πάνω από το καλό της τοπικής οργάνωσης για προσωπικές μου φιλοδοξίες. Αντίθετα πάλευα πάντα με όλες μου τις δυνάμεις να εξασφαλίσω τις καλύτερες συνθήκες για την πορεία της παράταξης στο Νέας Σμύρνης τις περισσότερες φορές με προσωπικό κόστος. Επιδίωκα πάντα την συνεργασία και την ενότητα.
Τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκε η παράταξη μας   στο στόχαστρο και «χτυπήθηκε» ανηλεώς από τα βέλη ανθρώπων και κομμάτων, που κυρίαρχο ιδεολογικό προσανατολισμό είχαν το λαϊκισμό και τα ψεύδη, και πάνω απ’ όλα δέχτηκε από αντιπάλους και οικείους μια κριτική, που σήμερα αποδεικνύεται ότι ήταν υπερβολική και άγγιζε πολλές φορές τα όρια της αδικίας.
Φτάνει το ο τέλος της πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης, που δείχνει να παραπαίει μετά τα συντριπτικά υπέρ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δημοσκοπικά στοιχεία, που εμφανίζουν οι τελευταίες μετρήσεις των προθέσεων της κοινής γνώμης. Τα θολοκουλτουριάρικα μηνύματα της αριστεράς αποδείχτηκε ότι δεν περιείχαν ίχνος αλήθειας και τα περισσότερα «πνίγηκαν» μέσα στο βούρκο , η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου δεν είδε και δεν έπραξε τίποτε.
Έρχεται η στιγμή που ο  τόπος μας θα βρει ξανά το δρόμο του, ότι τα ψεύδη και οι ανεύθυνες υποσχέσεις θα καταρρεύσουν , ότι η γλώσσα της αλήθειας, της υπευθυνότητας και της ειλικρίνειας θα πρυτανεύσουν, ότι η κοινωνία θα ορθοποδήσει , θα διώξει τη μιζέρια και ο πολιτικός και εθνικός μας βίος θα βαδίσει και πάλι στα σταθερά εδάφη, που έκαναν την Ελλάδα υπόδειγμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για περισσότερα από δυόμισι χιλιάδες χρόνια.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου από το Διοικητικό Συμβούλιο που στήριξαν τις προσπάθειες μου σε αυτή την πορεία, τους συμπολίτες μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους (ΚΟΥΚΑ ΠΕΤΡΟ,ΠΑΓΚΑΛΗ ΑΝΔΡΕΑ,ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑ και των τέως πρόεδρο της Β1 Νομαρχιακής Χατζελένη Δημήτρη) ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ. Επίσης να ευχαριστήσω τον προέδρο της νομαρχιακής Β1(Κουμεντάκο Μιχάλη)για την συνεργασία και να του ευχηθώ να συνεχίσει το έργο του και να κάνει,όπως είμαι σίγουρος ότι μπορεί,την Β1 την καλύτερη Νομαρχιακή.Θέλω να ευχαριστήσω τον γραμματέα της Νομαρχιακής και πρώην μέλος του ΔΣ της τοπικής Λαρίσση Γιώργο για την ξεχωριστή συνεισφορά του. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τους Γραμματείς οργανωτικού τέως κ.Σπανάκη και νυν κ.Κονταδάκη για την συνεργασία,τον περιφερειάρχη κ.Νικολακέα, τους τομεάρχες της Β1 τέως κ. Καραστατήρη και νυν κ.Τέσση,τον κ.Γούλα καθώς και όλους οσους εργάζονται στην γραμματεία οργανωτικού αλλά και σε όλο το κόμμα. Επίσης τον τύπο της πόλης μου και περισσότερο το NSTV.gr .Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίζω να στηρίζω την τοπική οργάνωση και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και να βρίσκομαι δίπλα σε οτιδήποτε χρειαστεί.
Εύχομαι τα καλύτερα στο επόμενο Δ.Σ.και τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο, εύχομαι να καταφέρουν ακόμα περισσότερα με γνώμονα πάντα το σεβασμό στους Νεοσμυρνιώτες, Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες.Να ’ ναι υγιείς και  να θέσουν μπροστά τους το «εμείς» κι όχι το «εγώ» Μέλημά μας, να γίνει το συντομότερο δυνατό εθνικές εκλογές και η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Υ.Γ.1
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδοιπόρους μου τα παιδία της ΟΝΝΕΔ(Μιχαλακόπουλο Μιχάλη,Μιχαήλ Σπύρο,Βουδούρη Θανάση,Ευαγγελόπουλο Γιώργο και όλους τους υπόλοιπους και τον καθ ένα ξεχωριστά)χωρίς εκείνους τίποτα δεν θα είχε πετύχει.Θα πορευτούμε μαζί σε όλα και θα είμαι παντα δίπλα τους όποτε με χρειαστούν  και με οποιοδήποτε τρόπο.
Υ.Γ.2
Θελώ  να ευχαριστήσω την οικογένεια μου,την αρραβωνιαστικιά μου,τους φίλους μου και τους συναδέλφους μου για την κατανόηση
Υ.Γ.3
Δεν θα πω αντίο ,θα πω εις το επανιδείν!

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: