Αρθρογραφία


Απέτυχε ο αντ/χος Πολιτικής Προστασίας Πέτρος Κουκάς;

Nstv διαδικτυακή τηλεόραση Νέας Σμύρνης | 27/03/2021

Δεν υπάρχει αντίρρηση ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν είναι κάτι σύνηθες για τον καιρό της Ελλάδας, πόσο μάλλον για την περιοχή των Νοτίων Προαστίων Αθήνας, όπως η Νέα Σμύρνη.
Από την άλλη ποιός ο λόγος ύπαρξης αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας όταν ο σκοπός της είναι να προβλέπει εκτός των άλλων και ακραίες καταστάσεις που επηρεάζουν τους κατοίκους.
Είναι η δεύτερη φορά που ο Πέτρος Κουκάς υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας δυσκολεύεται να ανατπεξέλθει στα καθήκοντα του από άποψη σχεδιασμού. Η πρώτη ήταν στο αρχικό lock down για τον COVID 19 και τώρα με την σφοδρή κακοκαιρία που έχει παραλύσει την πόλη.
Βέβαια ιστορικό ιού δεν υπήρχε αλλά έχει ξαναχιονίσει στην Νέα Σμύρνη και ο Κουκάς είναι αρκετά μεγάλος ηλικιακά για το θυμάται.
Μέσω των κοινωνικών δικτυών κάτοικοι από όλες τις περιοχές της Νέας Σμύρνης προειδοποιούσαν για πτώση δέντρων από το βάρος του χιονιού στα κλαδία κάτι το οποίο οφείλεται κυριώς στο μη έγκαιρο και σωστό κλα΄δεμα των δέντρων. Να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Κουκάς είναι και αντιδήμαρχος Πρασίνου και η διπλή αυτή ιδιότητα θα μπορούσε κάποιον άλλον στην στην θέση του να τον βοηθύσε να είναι πιο ευέλικτος στο έργο του.
Ιστορικά, το προσωπικό του τηλέφωνο του δεν το σηκώνει όταν τον καλούν δημοσιογραφικά για θέματα της πόλης που άπτονται της ευθύνης του και το απότελεσμα το βιώνουν όλοι οι κάτοικοι. 
Ακόμα και για τα πιο βάσικα, που είναι η ελεύθερη και ασφαλής μετάβαση προς τα σουπερμάρκετ, ο τομέας του Πέτρου Κουκά όχι μόνο δεν προέβλεψε αλλά ούτε ενήργησε
Ελπίζουν όλοι ότι την επόμένη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο και ο ίδιος είναι ακόμα υπεύθυνος θα δράσει και υπεύθυνα.


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: