Αρθρογραφία


Το Αρχοντικό Του Στέλιου! Οι Γεύσεις Και Τα Αρώματα Της Κρήτης Βρήκαν Το Νέο Τους Στέκι!

Μηναδάκη Ελπίδα | 25/03/2017

της Ελπίδας Μηναδάκη
 Ένα καινούριο στέκι με καλό φαγητό, φιλικό περιβάλλον και γεύσεις από την όμορφη Κρήτη-και όχι μόνο-βρήκε τη θέση του στη Νέα Σμύρνη και έχει ήδη κερδίσει όχι μόνο τους Νεοσμυρνιώτες, αλλά όλους τους… καλοφαγάδες!
Το Αρχοντικό του Στέλιου είναι η καινούρια, ‘διαφορετική’ ταβέρνα στην περιοχή μας που αποπνέει τη φιλοσοφία και την ποιότητα του ιδιοκτήτη του. Με κρητικές συνταγές, αγνά υλικά, υψηλή ποιότητα, ζεστή ατμόσφαιρα και φιλικές τιμές, ο κύριος Στέλιος άνοιξε τις πόρτες του και την αγάπη του για την Κρήτη και την μοιράζεται με τον κόσμο που… δεν συμβιβάζεται εύκολα.
Τον γνωρίσαμε από κοντά και καταλάβαμε γιατί έχει καταφέρει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει τους πελάτες που έχουν πια το δικό τους ‘στέκι΄’.
Ο ίδιος ασχολείται με την γαστρονομία πάνω από σαράντα χρόνια, με εμπειρία στην κρητική κουζίνα και φιλοσοφία ζωής που αποτυπώνεται στο μαγαζί του από τα πρώτα λεπτά που βρίσκεσαι εκεί. Η κρητική καταγωγή και οι σμυρνέικες καταβολές του ‘εμφανίζονται’ σε κάθε γευστική του πρόταση, κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το ζεστό περιβάλλον, η λιτή αλλά ζεστή ατμόσφαιρα και η ζωντανή μουσική που μπορείτε να απολαύσετε κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι έρχεται να συμπληρώσει την παρεϊστικη ατμόσφαιρα και να σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές…. αυθεντικές.
Το Αρχοντικό του Στέλιου είναι ανοιχτά κάθε μέρα και υποδέχεται όχι μόνο νέους πελάτες, αλλά και φίλους που τον ακολουθούν χρόνια και τον εμπιστεύονται τόσο για τις ποιοτικές επιλογές και το καλό φαγητό όσο και για την πληθωρική προσωπικότητά του. Άλλωστε ένα μαγαζί πρέπει να εκφράζει τον ιδιοκτήτη του. Κι ο ίδιος έχει καταφέρει να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας, αφήνοντας τη δική του σφραγίδα…
Και όπως λέει και ο ίδιος και το διαπιστώσαμε και από κοντά, ‘Έφαγες, έμεινες’!.
(Αρχοντικό του Στέλιου Αντιοχείας 28 & Μυκάλης, τηλ. 211 4102227 & 6945 783459)

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: