Αρθρογραφία


Πρώτη Προπόνηση του Πανιωνίου, Παρουσίαση και Αγιασμός

Χρυσού Εριέλλα | 12/09/2015

της Δήμητρας Σέκη
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και η Πρώτη Προπόνηση της Ομάδας Ποδοσφαίρου εν όψει της Νέας Αγωνιστικής Περιόδου που ξεκινάει το ΣαββατοΚύριακο.
Ο Πρόεδρος Χρήστος Δάρας μιλώντας στο διαδυκτιακό κανάλι της πόλης www.nstv.gr αναφέρθηκε στην ‘’προσπάθεια της ομάδας να παίξει ποδόσφαιρο επιπέδου ώστε ο κόσμος που ζει και αναπνέει για την ομάδα να έρχεται στο γήπεδο και να νιώθει περίφανος’’
Οι ισχυροί άνδρες του Πανιωνίου Δάρας και Ζαμάνης μίλησαν για τον σχεδιασμό του ποδοσφαιρκού τμήματος , τα αποτελέσματα που αναμένουν την φετινή χρονιά τονίζοντας ότι ‘’φέτος ο Πανιώνιος θα είναι διαφορετικός’’.
Ο προπονητής των Κυανέρυθρων Μαρίνος Ουζουνίδης θεώρησε οτι ‘’η υπόθεση παραμονής στην κατηγορία πρέπει να τελειώσει πολύ γρήγορα’’ προσθέτωντας ότι η ομάδα είναι πιό έμπειρη και σε αυτό θα συμβάλλουν και οι νέες προσθήκες ενώ θεώρησε ότι η ομάδα ωφείλει να αναδείξει και ταλέντα -όπως κάνει χρόνια- ώστε ο Σύλλογος να μπορέσει να ενισχυθεί και οικονομικά από μεταγραφές τέτοιων ποδοσφαιριστών στo μέλλον.
Ο Παύλος Μητρόπουλος ποδοσφαιριστής της ομάδας μίλησε για την φετινή ενίσχυση του Συλλόγου και σχολίασε το δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει τον Πανιώνιο τις πρώτες αγωνιστικές.
Τέλος ο Σπύρος Ρισβάνης μίλησε για τις πρώτες επερχόμενες υποχρεώσεις της ομάδας αλλά και την προσωπική του αυξημένη  συμμετοχή και τις απαιτήσεις που αυτή έχει.


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: