Αρθρογραφία


«125 Χρόνια Πανιώνιος Και Το Ταξίδι Δεν Τελειώνει»

Χρυσού Εριέλλα | 24/10/2015

της Εριέλλας Χρυσού, προέδρου Ένωσης Συντακτών Η.Τ.Λ.ΣΥ.Μ

                
Στο Άλσος της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. γιόρτασε τα 125 χρόνια από την ίδρυσή του στη Σμύρνη και τα 75 χρόνια από την επανίδρυσή του στη Νέα Σμύρνη.
Στην αρχή της εκδήλωσης παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό από παλιότερες αλλά και πιο πρόσφατες στιγμές του Σωματείου, θυμίζοντας ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος της πόλης, Σταύρος Τζουλάκης και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Άρης Μισαηλίδης, ενώ συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Παναγιώτης Τσιάπης.
Έγιναν εκτενείς αναφορές στην Ιστορία του Συλλόγου και η επετειακή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σμυρναίικα τραγούδια, που ξύπνησαν αναμνήσεις στο κοινό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και σύσσωμο το ΔΣ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου.
Στην διαδικτυακή τηλεόραση της πόλης www.nstv.gr, που κάλυψε την εκδήλωση, μίλησε ο Γ.Γ. του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Δημήτρης Μιχαηλίδης και δήλωσε πως τόσο ο ίδιος, όσο και όλοι οι άνθρωποι που «κουβάλησαν» την ιστορία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια νιώθουν περήφανοι. Όσον αφορά το μέλλον του Συλλόγου, υποσχέθηκε πως ο Πανιώνιος θα συνεχίσει να μεγαλώνει αθλητές, αποκαλύπτοντας τη δημιουργία ενός ακόμα τμήματος υπό τον Ερασιτέχνη. Τέλος αποκάλυψε την δημιουργία ακόμη ενός τμήματος σύντομα υπό τον Ερασιτέχνη.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας της πόλης Νότης Γιατζίδης μίλησε για την εκδήλωση και για τα συναισθήματα που του γέννησαν η παρουσίαση και τα παραδοσιακά τραγούδια.
Αξίζει σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Τσιάπης χρωμάτισε και πολιτικά την αθλητική γιορτή, όταν «χαριτωμένα», «ευλογώντας τα γένια της παράταξής του»,  αποκάλεσε την φίλη του – παρούσα στην εκδήλωση – Κλαίρη Δεληγιάννη την «καλύτερη Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής στα Νότια Προάστια» και  τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Στάθη Κούπα –παρόντα και αυτόν – τον Αντιδήμαρχο «που έβαλε τάξη στα οικονομικά του Δήμου». Γραφικός πάντα ο Παναγιώτης Τσιάπης.
Στα αξιοπρόσεκτα πρέπει να αναφερθεί το γεγονός του ότι όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι παραβρέθηκαν, κυρίως από τη Δημοτική Αρχή, παρέμειναν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, πράγμα που οι περισσότεροι διόλου δεν συνηθίζουν, αποχωρώντας κατ’ επανάληψη τα τελευταία χρόνια από τις περισσότερες εκδηλώσεις μετά την έναρξη, συνήθως «στο σκοτάδι».
Στον Άλσος ήταν επίσης τοποθετημένο  το περίπτερο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., όπου η Πένυ Τσαποδήμου, υπεύθυνη του περιπτέρου, μίλησε για τη μεγάλη γιορτή της ομάδας και την παρουσία της μέσω του περίπτερου στο χώρο του Άλσους κατά την διάρκεια των Ιωνικών Γιορτών.


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: