Αρθρογραφία


Δωρεάν Εξετάσεις Από Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη»

Χρυσού Εριέλλα | 28/01/2017

της Εριέλλας Χρυσού
προέδρου της Ένωσης Συντακτών Η.Τ.Λ.ΣΥ.Μ
Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε από το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη» σε συνεργασία με το Ιάσιο Θεραπευτήριο και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου. Οι εξετάσεις συμπεριλάμβαναν καρδιογράφημα, έλεγχο πίεσης, ζαχάρου και κορεσμού οξυγόνου, ενώ πολλοί ήταν οι γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Η Θεοτόκη – Τίτη Ντολαπτσή, ιδιοκτήτρια του Ιάσιου Θεραπευτηρίου, μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, εξηγώντας πως: «η πρόληψη έχει μεγάλη αξία και μπορούμε να προλάβουμε ασθένειες που αργότερα θα ήταν δύσκολο να αντιμετωπισθούν», ενώ τόνισε πως η δράση αυτή πραγματοποιείται ώστε να προωθηθεί η ιδέα της πρόληψης αλλά και, εν μέσω κρίσης, να δοθεί η ευκαιρία για εξετάσεις που διαφορετικά δεν θα πραγματοποιούνταν.
Ο Κυριάκος Πέππας, Γραμματέας του Φιλανθρωπικού Σωματείου, δήλωσε πως «σε μια περίοδο που η αλληλοβοήθεια και η αλληλεγγύη πρέπει να είναι σε πρώτη θέση, το σωματείο έχει αποδείξει πως αυτός είναι ο πρώτος στόχος» και πως οι δράσεις θα συνεχιστούν αμείωτες, ενώ ο Δημήτρης Πανταζής, Πρόεδρος του σωματείου, συμπλήρωσε πως με τις δράσεις αυτές γίνεται μια προσπάθεια να καλυφθούν ανάγκες και πως το Ιάσιο Θεραπευτήριο, για δεύτερη φορά, βρέθηκε αρωγός στην προσπάθεια αυτή.
Τέλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαρίνα Δεκούλου, μίλησε τόσο για τη μεγάλη προσέλευση γονέων στις εξετάσεις, αλλά και για το τριήμερο φιλανθρωπικό μπαζάρ του σχολείου.

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: