Αρθρογραφία


Οι Νέες Πληγές Για Την Ελλάδα Και Οι Φόβοι Με Την Μειονότητα.

Βεβόπουλος Αλέξανδρος | 30/03/2019

του Αλέξανδρου Βεβόπουλος
Φοιτητής Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού – logistics

Το BBC έκανε την βρώμικη δουλειά ανοίγοντας ένα ζήτημα που ήταν θέμα ημερών να ανοίξει. Δεν έχει σημασία αν ήταν, «ελλιπές», «στημένο» ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα κακό ρεπορτάζ που δεν ελέγχθηκε από τους υπεύθυνους. Δεν έχει σημασία η διόρθωση που έγινε από το Βρετανικό δίκτυο μετά την επιστολή διαμαρτυρίας του πρέσβη στο Λονδίνο. Η ζημία έγινε και το λάδι έπεσε στη φωτιά.
Καμιά συμφωνία και υπογραφή δεν μπορεί να απαγορεύσει κάποιους ανθρώπους να θέσουν θέμα μειονότητας, στην προκειμένη περίπτωση Μακεδονικής μειονότητας.
Το βλακώδες της υπόθεσης είναι πως όσοι υποστηρίζουν αυτήν την συμφωνία πιστεύουν πως μέσω αυτής από την πλευρά της Π.Γ.Δ.Μ δεν θα τεθεί τέτοιο θέμα. Δεν το επιτρέπει η συμφωνία μας λένε με ένα πλατύ χαμόγελο γεμάτο έπαρση στα χείλη τους. Όμως από κάποια οργάνωση, κάποιους ανεξάρτητους συλλόγους ή απλούς πολίτες που αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες» είναι σίγουρο πως θα τεθεί και μάλιστα θα δικαιωθούν, αν προσφύγουν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Στα δικαστήρια δεν λαμβάνουν καμία συμφωνία υπόψη, αλλά κοιτάνε αν υπάρχει καταπίεση σε μία μειονότητα και αν μπορεί αυτή να είναι ζει ελεύθερη.
Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους από την ώρα που ο Άλεξης Τσίπρας προχώρησε σε αυτήν την συμφωνία και την έκλεισε με τόσο περηφάνια όπως αναφέρει συνέχεια. Οι πύλες του χάους για την Ελλάδα άνοιξαν, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι, με κάθε τρόπο, να μας πείσουν για το αντίθετο και τα αποτελέσματα για όλους εμάς, την πατρίδα καθώς και την ευρύτερη περιοχή είναι άγνωστα.
Τον Απρίλιο αναμένεται η επίσκεψη στα Σκοπια, όπου ο Τσίπρας θα πάρει μαζί του και επιχειρηματίες. Από τώρα αρχίζουν κυβερνητικές πηγές και μέλη της κυβέρνησης να διαφημίζουν και να προπαγανδίζουν για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην χώρα. Από αυτό το show που για άλλη μια φορά θα πραγματοποιήσουν οι δύο πρωθυπουργοί δεν θα βγει τίποτα το θετικό για την Ελλάδα. Ούτε φυσικά  σε οικονομικό επίπεδο.

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: