Αρθρογραφία


Επιτέλους Ας Δουν Την Πραγματικότητα

Βεβόπουλος Αλέξανδρος | 23/02/2019

του Αλέξανδρου Βεβόπουλου
Φοιτητής Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού – logistics

Τα κόμματα εξουσίας, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εκλογική νίκη, συνεχίζουν να κάνουν ένα ολέθριο λάθος. Γνωρίζουν οι ίδιοι πως αυτό οφείλεται στην ματαιοδοξία και το συμφέρον και όχι στην άγνοια.
Στην πλειοψηφία των πολιτικών, όχι όλοι, έχουν τρομερό έρωτα με την καρέκλα. Δείτε τι έγινε και συνεχίζει να γίνεται  τον τελευταίο καιρό με μεταγραφές βουλευτών από ένα κόμμα που διαφαίνεται ότι δεν θα μπει στην επόμενη βουλή, σε ένα άλλο. Στην δημοκρατία αυτό δεν απαγορεύεται, όμως αυτές οι μεταγραφές καταλαβαίνουν όλοι για ποιόν λόγο γίνεται από τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Το παραπάνω είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά.
Οι πολιτικοί ηγέτες, προσπαθούν να κλέψουν ψηφοφόρους με διάφορα συνθήματα, που οι ίδιοι πολεμήσουν αυτά λυσσαλέα παλιότερα.
Δεν προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες με τα πρόγραμμα τους και την αποτελεσματικότητα αυτών.
Τα προγράμματα των κομμάτων που θα βασίζονται σε ρεαλιστικά στοιχεία θα πρέπει να κυριαρχούν μέχρι την μέρα της κάλπης και ο ψηφοφόρος να αποφασίζει βάση αυτών και τίποτα άλλο.
Τα πολιτικά κόμματα προσπαθούν να γλύφουν τα αυτιά των ψηφοφόρων και τους τάζουν πράγματα για να φέρουν ψήφους, αλλά στην πράξη γνωρίζουν πως πολλά από αυτά που τάζουν αν βγουν κυβέρνηση, δεν θα τα κάνουν πράξη, γιατί δεν γίνονται.
Μετά τον Τσίπρα που τους έχει κοροϊδέψει, ο ψηφοφόρος έχει γίνει καχύποπτος και δύσπιστος. Επίσης, φαίνεται πως δεν παρασύρονται όπως παλιότερα. Κατάλαβαν οι περισσότεροι πως η προτεραιότητα των πολιτικών είναι η επιβίωση τους στην πολιτική και να λειτουργούν με γνώμονα την ευημερία των πολλών.
Οι πολιτικοί θα πρέπει επίσης να σταματήσουν να τσακώνονται σαν τον σκύλο με την γάτα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και για να φανατίζουν το κοινό τους. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ. Πρέπει να έρθουν σε άμεση επαφή με τον κόσμο και να βγουν από την γυάλα τους. Θα πρέπει να καταλάβουν τα προβλήματα της κοινωνίας αλλά και το ποσό σκληρό αγώνα δίνουν καθημερινά για να επιβιώσουν. Θα πρέπει να λένε τα πράγματα όπως έχουν, όλα τα κόμματα, και όχι να τάζουν ψεύτικες υποσχέσεις μη εφαρμόσιμες.
Ο κόσμος έχει αλλάξει και οι πολιτικοί θα πρέπει να το καταλάβουν για να μην ανοίξουν νέες πληγές στην κοινωνία.

 

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: