Αρθρογραφία


Κάντο Αμαξίδιο

Βαλασκατζής Γιώργος | 17/04/2021

Πως άρχισαν όλα; Έχοντας μία σακούλα γεμάτη καπάκια! Που θα την πάμε; Μετά από αρκετή έρευνα, φτάσαμε σε αδιέξοδο… Κανείς δεν συγκέντρωνε υπεύθυνα καπάκια με γνωστό προορισμό, στη Νέα Σμύρνη και στις γειτονικές περιοχές… 
Από το 0 και με 2 μόνο άτομα να κάνουμε όλη την οργάνωση, τα δρομολόγια και την ενημέρωση κατορθώσαμε κάτι αρκετά σημαντικό! Έχοντας αφιερώσει πολλές ώρες σε αυτό το εγχείρημα, καταφέραμε μέσα σε λίγους μήνες, εντός καραντίνας, να γεμίσουμε 2 φορτηγά με πλαστικά καπάκια. Σλόγκαν μας το «Κάντο Αμαξίδιο» καθώς τη δράση την οργανώνουν οι συντελεστές της εκπομπής «Κάντο Πράξη» και ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Κάντο Πράξη, Βαλασκατζής Γεώργιος και Ντάγιος Πολυχρόνης. 
Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών και τον υπεύθυνο της δράσης με τα καπάκια, Θανάση Δήγλα, οι ποσότητες που συγκεντρώνουμε πηγαίνουν άμεσα για την επίτευξη του σκοπού μας, που δεν είναι άλλος από την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων! Σιγά σιγά θα γίνει προσπάθεια για τοποθέτηση δικών μας κάδων αποκλειστικά για καπάκια στα σχολεία και σε άλλες κοινόχρηστες περιοχές της πόλης μας! Το μόνο σίγουρο; Όλοι μαζί μπορούμε! 
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συντοπίτες μας που συμμετείχαν με τη συνεισφορά τους και όσους πρόκειται να συμμετέχουν στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας αλλά και όλων των φιλανθρωπικών και κοινωνικών δράσεων που θα πραγματοποιεί ο σύλλογός μας.


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: