Αρθρογραφία


Πίτες, πίτες παντού στην Νέα Σμύρνη

Σέκη Δήμητρα | 20/02/2016

Με Μαντινάδα Ευχήθηκε Ο Πρόεδρος Της Ενωσης Κρητών Στην Πίτα Του Συλλόγου Ν. Σμύρνης

Στο κρητικό κέντρο «Ομαλός» η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα από φίλους και μέλη της ένωσης, η διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr κάλυψε την εκδήλωση όπου το κέφι ήταν πολύ και ο χορός περισσότερος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Ο Νικήτας Περαθωράκης, πρόεδρος της Ένωσης Κρητών, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παραβρισκόμενους αλλά και το www.nstv.gr, αφιερώνοντας και μία μαντινάδα στους συμπολίτες μας για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Τέλος, ο Θανάσης Τσιρίκος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη και τους φίλους της ένωσης.

Έκοψε Και Φέτος Την Πίτα Του Ο Σύλλογος Ποντίων Καλλιθέας ‘’Αργοναύται Κομνηνοί’’

Ο Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί» διοργάνωσε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην κεντρική αίθουσα «Άγγελος Δεληγιώργης» του Συλλόγου. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για να καλύψει την εκδήλωση.
Ακούστηκαν τα ποντιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τα μέλη του χορευτικού, παρουσιάστηκε η προσωπικότητα του τιμωμένου κ. Χρήστου Ανδρεάδη από τον κ. Ιωάννη Ερμόπουλο, Ομότιμο Καθηγητή Ε.Μ.Π. Έγινε η απονομή διακρίσεων στον τιμώμενο κ. Χρήστο Ανδρεάδη και η αντιφώνηση  του τιμωμένου. Ακολούθησε Βυζαντινή χορωδία με δύο επίκαιρους ύμνους υπό την διεύθυνση του Ιωάννη Βαζούρα, καθώς και η Θεατρική παράσταση «Οι Μωμόγεροι» (παραλλαγή : Ο Αλογάς). Η εκδήλωση τελείωσε με την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου και ποντιακούς χορούς.
Ο Θεόφιλος Καστανίδης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί», ευχήθηκε υγεία, ευλογία σε όλους και να μην υπάρχουν πρόσφυγες που να έρχονται από τα απέναντι παράλια στην χώρα μας και να πνίγονται μικρά παιδιά. Αυτοί οι Σύλλογοι θα αναπαράγουν σοβαρά και υπεύθυνα αυτό που παρέλαβαν από τις προηγούμενες γενιές και θα το μεταδίδουν ακέραιο στις επόμενες. Θεωρούν πως δεν είναι κάποιο ξεχωριστό κομμάτι από τον Ελληνικό κορμό και πρέπει να αντιμετωπίζουμε από κοινού όλοι οι Έλληνες το πρόβλημα Πόντος-Γενοκτονία και οτιδήποτε άλλο σοβαρό. Μίλησε για τις επόμενες εκδηλώσεις που ακολουθούν στις 7 και 12 Φεβρουαρίου.
Η Γεωργία Χαριτίδου, Γενική Γραμματέας της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών, ευχήθηκε για τον Σύλλογο Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί» να έχει χίλια χρόνια μπροστά του γιατί δουλεύουν σπουδαίοι άνθρωποι, παλεύουν και είναι απόλυτα σίγουρη ότι θα συνεχίσουν την πορεία τους έτσι όπως ξεκίνησαν με δύναμη και απίστευτα αποτελέσματα.
Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr εύχεται χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλή συνέχεια στον Σύλλογο Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί».

Έκοψαν Την Πίτα Τους Για Το 2016 Οι ‘’Λέοντες’’ Νέας Σμύρνης

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε «Λέοντες Νέας Σμύρνης» διοργάνωσε το Σάββατο 23/01/16 και ώρα 18:30 την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου στις εγκαταστάσεις της σχολής του. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για να καλύψει την εκδήλωση.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος, Προπονητής του Συλλόγου Καράτε «Λέοντες Νέας Σμύρνης», δήλωσε: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κόψαμε την πίτα και κάναμε κάποιες επιδείξεις με τους αθλητές του Συλλόγου. Εύχομαι καλή χρονιά, υπομονή σε όλον τον κόσμο , υγεία και να αθλούνται όλοι γιατί ωφελεί και την ψυχική και την σωματική υγεία.»
Ο Γιώργος Κουτελάκης, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ποιότητα Ζωής», δήλωσε ότι  σε μια πόλη που ο αθλητισμός αποτελεί προμετωπίδα της είναι πολύ δύσκολο να ριζώσει ένας αθλητικός σύλλογος που δεν είναι επώνυμος. Το γεγονός ότι οι Ίωνες έχουν καταφέρει να ριζώσουν στον αθλητικό χώρο της Νέας Σμύρνης δίνει και την προοπτική τους. Ευχήθηκε για τους «Λέοντες»  καλή συνέχεια ,να πρωταγωνιστούν και αυτοί και τα παιδιά τους και να φέρουν το όνομα της Νέας Σμύρνης και σε αυτό το ιδιαίτερο τμήμα του αθλητισμού στην πρωτοπορία του αθλήματος.
Ο Νίκος Σιούτας, Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Νέας Σμύρνης-Υπεύθυνος του Κέντρου Μάθησης «Πλοηγός», πέρασε το μήνυμα «νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ» και ευχήθηκε η νέα χρόνια να οδηγήσει μέσα από το αθλητικό ιδεώδες τους νέους που έρχονται στους «Λέοντες» στην άκρη των ονείρων τους.
Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr εύχεται χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλή συνέχεια στον Αθλητικό Σύλλογο Καράτε «Λέοντες Νέας Σμύρνης».


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: