Αρθρογραφία


Γιόρτασαν Την Αποφοίτηση Στο 5ο Λύκειο Νέας Σμύρνης

Σέκη Δήμητρα | 23/07/2016

της  Δήμητρας Σέκη,
Μια πολύ όμορφη εορταστική βραδιά με πολύ κέφι, χορό και μουσική πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στο 5ο Γενικό Λύκειο Νέας Σμύρνης προς τιμή των παιδιών που ολοκλήρωσαν τη σχολική τους διαδρομή. Την εκδήλωση κάλυψε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.
Η Νάνσυ Βάθη-Δρόλια, Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γ.Ε.Λ. Νέας Σμύρνης, δήλωσε ότι παρά την κρίση έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν έχοντας βοήθεια και από τους γονείς με την επιθυμία οι γιορτές να μένουν πάντα αξέχαστες στα παιδιά. Ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά επιτυχίες.
Ο Βασίλης Αλατζάς, διευθυντής του 5ου Γ.Ε.Λ. Νέας Σμύρνης, είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Ήταν λυπημένος γιατί φεύγουν παιδιά δικά τους, αλλά και χαρούμενος γιατί βγάζουν στην κοινωνία παιδιά με ήθος. Ευχήθηκε για αυτούς που θα πάνε τρίτη Λυκείου να πετύχουν τους στόχους τους, όπως και για τους καινούργιους που θα έρθουν στο σχολείο, δηλώνοντας ότι θα γαλουχηθούν στα ίδια ιδεώδη τους.
Η Κατερίνα Καλανδράνη, απόφοιτη του 5ου Γ.Ε.Λ. Νέας Σμύρνης, δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι τέλειωσε η σχολική διαδρομή της. Πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός. Ένιωθε τυχερή που ήταν σε αυτό το σχολείο και γνώρισε αυτούς τους ανθρώπους γιατί της προσέφεραν πάρα πολλά και ήταν χαρούμενη που επιτέλους ξεκινά μια νέα αρχή στη ζωή της.
Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr εύχεται πάντα επιτυχίες στα παιδιά και η ζωή να τους τα φέρει όλα έτσι όπως αυτά επιθυμούν.

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: