Αρθρογραφία


Ναι στην Εισήγηση

Πολυχρόνης Ντάγιος | 28/05/2021

                                                                                                                    Ναι στην Εισήγηση

Γράφει ο Πολυχρόνης Ντάγιος-Μέλος ΕΣΗΤΛΣΥΜ

 

Πόσα άβουλα ναι στην εισήγηση κόντρα στη λογική και την ηθική μπορούν να ακουστούν?!  

Δυστυχώς θα είναι πολλά γιατί δυστυχώς το 2023 είναι ακόμα μακριά...

Ίσως ευθύνεται η απλή αναλογική (που τα ΔΣ έγιναν πιο δημοκρατικά) για την επιτακτική ανάγκη τους να λένε ναι σε όλα , οι της συμπολίτευσης ασχέτως προσωπικής άποψης (αν υπάρχει),  είτε λόγω αδιαφορίας είτε επειδή τους επιβάλλεται .. όπως και να έχει όμως είναι "προδοτικό" να λες Ναι στην εισήγηση του Δημάρχου μόνο και μόνο για να υπηρετήσεις το δικό του συμφέρον αλλά και της παρέας που κάνει το πραγματικό κουμάντο, κόντρα πολλές φορές στο συμφέρον της πόλης.  Το ίδιο ισχύει και στο όχι για το όχι απλά  ή και το ναι επειδή το είπε η προηγούμενη ή η τωρινή κυβέρνηση. Σίγουρα αυτά τα όχι και τα ναι δεν επηρεάζουν σχεδόν καθόλου αλλά είναι αντίστοιχης φιλοσοφίας.

Πολλοί βέβαια όσο πλησιάζουμε στην ώρα των εκλογών θα αλλάξουν τροπάριο , είτε γιατί θα αλλάξουν στρατόπεδα είτε από αντίδραση που δεν τους παίζει το πολιτικό παρεάκι που διοικεί το δήμο, είναι όμως συνηθισμένες οι προδοσίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον δήμο Νέας Σμύρνης μη ξεχνάμε ότι σχεδόν όλοι ήταν ένα για πολλά χρόνια.  Ακόμα και αυτό όμως δεν θα χαλάσει τα σχέδια του δημάρχου ή του/της διαδόχου του χάρη στο υπουργείο εσωτερικών που με πρόσχημα την κυβερνησιμοτητα ,που πολλοί όχι ιδιαίτερα δημοκράτες το έχουν κάνει πιπίλα,  μετέτρεψαν τα Δημοτικά συμβούλια σε διακοσμητικά στοιχεία. 

Ας γυρίσουμε όμως στο θέμα μας που προφανώς και δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στη Νέα Σμύρνη και που πιθανώς και σε άλλες γειτονιές να τους έχουν πάρει χαμπάρι κάτι που εδώ άργησε να γίνει... άγνωστο γιατί και λίγο παράταιρο για τους Νεοσμυρνιους.., αυτοί όλοι λοιπόν οι άβουλοι υπηρέτες του -ναι στην εισήγηση του Δημάρχου- ανεξαρτήτως τι λέει τι κρύβει και πόσο κοστίζει και που πολλές φορές ούτε καν έχουν ιδέα τι συζητάνε απλά υπάρχουν εκεί για να βγαίνει το μέτρημα σαν κάποιους υπουργούς που ψηφίζουν "καταδίκες" κράτους χωρίς να διαβάζουν τι ψηφίζουν, αυτοί λοιπόν που εσείς (ένας Θεός ξέρει γιατί..) τους ψηφίσατε, θα έρθουν να ξαναζητησουν τη ψήφο σας.. αξίζει κι άλλη "καταδίκη" για τη Νέα Σμύρνη? Εσύ αποφασίζεις!  Ή μήπως όχι τελικά?


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: