Αρθρογραφία


Δεν είναι μόνο η Δικαιοσύνη τυφλή..

Πολυχρόνης Ντάγιος | 30/06/2022

Δεν είναι μόνο η Δικαιοσύνη τυφλή..

 

Γράφει ο Πολυχρόνης Ντάγιος

Μέλος ΕΣΗΤΛΣΥΜ

 

Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο...

Ξεκίνησε ως δημοτικό συμβούλιο σοβαρό επιτέλους μετά από πολύ καιρό...και δυστυχώς δεν κατάφεραν ούτε αυτή τη φορά να χαλιναγωγήσουν την αυτό-εξευτελιστική πολιτικά διάθεση που έχουν πολλοί εκ των συντελεστών αυτής της επιθεώρησης χείριστού επιπέδου.

Από τις εκλογές του 2019 μέχρι και σήμερα... ούτε ένα δημοτικό συμβούλιο δεν έχει επιδείξει σοβαρό πολιτικό αλλά και πνευματικό επίπεδο! Μάλιστα η πορεία ενώ θα έπρεπε να είναι ανοδική.. είναι πτωτική!

Οι σύμβουλοι αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης και οι αντιδήμαρχοι... ανεξέλεγκτοι , το προεδρείο δεν μπορεί να τούς "κάνει καλά" καθότι συνεχώς εμπλέκεται σε διενέξεις προσωπικού αγώνα και λογικό να μένει πίσω το έργο του προεδρείου, οι παρατάξεις είναι είτε όπου φυσάει ο άνεμος είτε όπου τους υποδεικνύει το κόμμα τους και πιο συγκεκριμένα (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ) , δεν μπορεί να είμαστε μια έτσι μια αλλιώς για τα ίδια θέματα και να ''επαναστατούμε κατά το βολεύειν'' , ούτε βέβαια να κάνουμε προεκλογικό αγώνα με τα λεφτά των δημοτών.... η ουσία είναι ότι κανείς τελικά από δαύτους δεν νοιάζεται για τους δημότες και το καλό της πόλης μας αλλά για ίδια οφέλη ή για τα "γραμμάτια" που πρέπει να εξυπηρετήσουν...

Απορίας άξιο είναι πως αυτοί οι άνθρωποι εκλέγονται εδώ και δεκαετίες, άνθρωποι που το επίπεδο αντίληψης τους κυμαίνεται από ανύπαρκτο έως πολύ χαμηλό, άνθρωποι που ξεκάθαρα αν δεν τους δίνατε οφίκιο δεν θα μπορούσαν να έχουν καταφέρει κάτι στον "πόλεμο" της ζωής.

Ένα ποσοστό 80% των συμβούλων δεν κάνει ούτε για πολιτικό καφενείο, ακόμα κι αυτοί που έχουν μια υποτυπώδη αντίληψη μετά από τη πολυετή τριβή τους με τα κοινά έχουν θολώσει από το πολιτικό "αίμα" που μυρίζουν και αντί να δουλεύουν ως οφείλουν... προετοιμάζονται για το πολιτικό "μακελειό" που θα γίνει στις εκλογές που πλησιάζουν κι αυτό γιατί ο απερχόμενος δήμαρχος δεν έχει ορίσει ικανό διάδοχο..ούτε καν σοβαρό πολιτικά αχυράνθρωπο για τη καρέκλα του και όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθούν οι διεκδικητές σε "ματωμένο γάμο".

Αν κάποιος θα έπρεπε να νιώθει ντροπή και άσχημα για όλα αυτά... αυτοί όλοι οι εκλεγμένοι σας σίγουρα δεν είναι, καθότι χοντρόπετσοι,  αλλά όλοι όσοι τυφλά τους ψηφίζουν εδώ και πολλά πολλά χρόνια...!

Εσείς πώς θα χαρακτηρίζατε αλήθεια όσους ψηφίζουν  πολιτικούς φελλούς, μαϊντανούς , πολιτικούς τυχοδιώκτες, λαϊκιστές, υποτακτικούς και άεργους ??

 Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: