Αρθρογραφία


Covid not Free; Δημοτικό Συμβούλιο

Πολυχρόνης Ντάγιος | 28/12/2021

                                                                                                             Covid not Free; Δημοτικό Συμβούλιο

Γράφει ο Πολυχρόνης Ντάγιος, μέλος ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Σε μια περίοδο που τα κρούσματα αυξάνονται , που όλο και περισσότερες μεταλλάξεις εμφανίζονται , που οι εμβολιασμένοι εξακολουθούν να κινδυνεύουν σε μικρότερο βαθμό ευτυχώς ,που οι καμπάνιες για να πειστεί ο κόσμος να εμβολιαστεί εντείνονται και που το σύστημα υγείας της χώρας δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο...(υπάρχουν πολλά ''που....'' ακόμα..) , αυτή την ώρα λοιπόν που συμβαίνουν όλα αυτά οι εκλεγμένοι της δημοτικής αρχής πραγματοποιούν εκδηλώσεις και συγκεντρώνουν κόσμο ακόμα και σε κλειστούς χώρους για να παρουσιάσουν, να μιλήσουν, να στρατολογήσουν ,να προπαγανδίσουν πολλές φορές προκειμένου να ενισχύσουν το όποιο status τους έχει απομείνει....ιδιαίτερα όσοι και όσες κόπτονται να διαδεχτούν το Δήμαρχο....προφανώς οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιούν με οποιαδήποτε αφορμή είναι προεκλογικού χαρακτήρα ήδη και ψηφοθηρικών σκοπών ξεκάθαρα.

Την ίδια αυτή στιγμή και ενώ ευθαρσώς πραγματοποιούν τα παραπάνω , με δραματικό τόνο και δακρύβρεχτα λογύδρια για τον κίνδυνο του κορονοϊού που ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει, είναι απόλυτα και κατηγορηματικά αντίθετοι στα δια ζώσης δημοτικά συμβούλια ή έστω μεικτού τύπου όπως άλλωστε προβλέπεται. Τι να συμβαίνει άραγε στο μυαλό αυτών των ''πολιτικών'' ?!  Είναι μήπως κάποια διπολική διαταραχή? Είναι Υποκρισία? Είναι ο φόβος της πολιτικής αντιπαράθεσης που δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή ? Ή μήπως ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει οτι έρευνες απέδειξαν πως στα δημοτικά συμβούλια που θα έχεις αντίλογο και ξεμπρόστιασμα πολλές φορές κολλάει κορονοϊός ακόμα και τους εμβολιασμένους , ενώ στις καμουφλαρισμένες ψηφοθηρικές εκδηλώσεις (με τα λεφτά και τις υποδομές του Δήμου..) όπου θα μαζευτούν 20 φίλοι να τους χειροκροτήσουν Δεν κολλάει?!  Ίσως μια ερώτηση στα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Υγείας θα μας έλυνε τις απορίες...

Δυστυχώς για αυτούς τους πολιτικάντηδες έχει περάσει η εποχή που ο κόσμος τα έτρωγε αυτά αμάσητα. Πλέον το ξεμπρόστιασμα τους είναι δεδομένο....είτε γιατί ''μας κόβει'' , είτε γιατί δεν φιμώνονται όλοι.

Δεν είναι δυνατόν να καταλάβεις τον άνθρωπο από την πρώτη ματιά. Τις αρετές συνήθως σκεπάζει το πέπλο της σεμνότητας, ενώ τα ελαττώματα φοράνε τη μάσκα της υποκρισίας. Μπορείς άλλωστε να προσποιηθείς ότι είσαι σοβαρός, αλλά δεν μπορείς να προσποιηθείς ότι είσαι αστείος...

Υποκρισία λοιπόν είναι όταν λέω ένα πράγμα αλλά κατά βάθος πιστεύω κάτι άλλο, όταν φανερώνω ένα πρόσωπο αλλά κατά βάθος είμαι κάποιος άλλος. Η υποκρισία, με άλλα λόγια, είναι το αντίθετο της γνησιότητας και της ειλικρίνειας. Ένας άνθρωπος πέφτει στην κατάσταση της υποκρισίας όταν προσπαθεί να διατηρήσει μια εξωτερικά καλή εικόνα του εαυτού του προς τους άλλους, χωρίς ταυτόχρονα να φροντίζει ώστε και εσωτερικά να είναι αυτός ο καλός άνθρωπος που θέλει να φαίνεται ότι είναι  ..και δυστυχώς έχουμε μαζέψει πολλούς τέτοιους στη Νέα Σμύρνη και τους συντηρούμε 20 χρόνια τώρα...Μάλλον έρχεται η ώρα οι υποκριτές να απομακρυνθούν όπως τους αξίζει..

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: