Αρθρογραφία


Ζητείται Ηθική

Nstv διαδικτυακή τηλεόραση Νέας Σμύρνης | 15/02/2014

Μετά το σκάνδαλο ηθικής μεταξύ του τέως προέδρου της Εθνικής Στέγης Νέας Σμύρνης Ανδρέα Πάγκαλη μέλους Νέας Δημοκρατίας και του στελέχους των ΑΝΕΞ, εκδότη της εφημερίδας «Τα Επίκαιρα», Γιώργου Νικάκη, εντύπωση προκαλούν στους Νεοσμυρνιώτες δημόσια στοιχεία που γνωστοποιούν και  τεκμηριώνουν τις οικονομικές συναλλαγές της εφημερίδας «Επίκαιρα» με το Δήμο της Νέας Σμύρνης, αλλά και γενικότερα με το Ελληνικό Δημόσιο.

Όλα ΝΟΜΙΜΑ

Φυσικά και δεν αμφισβητεί κανείς τη νομιμότητα των συναλλαγών αυτών μεταξύ της εφημερίδας και διαφόρων Δήμων και άλλων νομικών προσώπων, όμως αυτό που αξίζει αναφοράς είναι η εφημεριδα «Τα Επίκαιρα» αμφισβητεί όλα τα έργα, τους διαγωνισμούς και γενικότερα τις πελατειακές συναλλαγές του Δήμου Νέας Σμύρνης, εκτός φυσικά αν αφορούν στην ίδια. Με απλά λόγια, όταν τα λεφτά αφορούν τα «Επίκαιρα», δεν υπάρχει διαφθορά, ρεμούλα, αναξιοπιστία και οικονομικό πάρτι και άλλες τέτοιες φανφάρες.

Άλλα τα φράγκα της Αλεπούς και.... άλλα της Κουκουβάγιας

Όταν τα λεφτά αφορούν άλλες συναλλαγές, τότε…κάνει και λίγη αντιπολίτευση, να βοηθήσει…και λίγο τον αγώνα του  Νίκου Στέφου, γνωστού Νεοδημοκράτη, αμετάκλητου Μνημονιακού υποψηφίου για τον Δήμο Νέας Σμύρνης και κύριο αρθρογράφο τα τελευταία 3 χρόνια. Άλλο ιδεολογία άλλο μπίζνες… που είναι αυτό το πειθαρχικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων;
Όχι ένα ή δύο αλλά, 6.000 ευρώ!!!! την τελευταία τριετία, μόνο από το δήμο Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με στοιχεία της καρτέλας πελάτη της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου Νέας Σμύρνης. Εκτός Νέας Σμύρνης, Δήμοι νοτίων προαστίων, Πανεπιστήμια και άλλα πολλά, που με μία εύκολη ματιά στη «Διαύγεια» ο καθένας μπορεί να εντοπίσει. που είναι αυτό το πειθαρχικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

Ας είναι καλα το Μνημόνιο

Με Μνημονιακό χρήμα λοιπόν συναλλάσσεται ο εκδότης της εφημερίδας «Επίκαιρα»     Γιώργος Νικάκης και μέλος της Τ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Νέας Σμύρνης, ένα κατεξοχήν αντι-μνημονιακό κίνημα. βέβαια την εκδήλωση της συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΞ στον Πολυχώρο Γαλαξία στις 9/12 δεν αναφέρθηκε ΟΥΤΕ …ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ των 2 τελευταίων φύλλων. Καθόλου άσκημα λοιπόν για έναν Ανεξάρτητο Έλληνα, ο οποίος μαζί με το βασικό αρθρογράφο της εφημερίδας Νίκο Στέφο – τον ΝεοΔημοκράτη - «σταυρώνουν» την τελευταία τριετία το δήμο Νέας Σμύρνης για ό,τι κάνει ή δεν κάνει.

Και όλοι ευχαριστημένοι!

Ο Νικάκης, γιατί είναι πελάτης του Δήμου Νέας Σμύρνης και ο μνημονιακός ‘δεξιός’ Στέφος διότι αντιπολιτεύονται μαζί «σκληρά» τη δημοτική αρχή.
Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι νομιμότατα, αλλά η αξιοπρέπεια και η αξιοπιστία  έχουν χαθεί προ πολλού και ο κόσμος δεν ‘τρώει πια κουτόχορτο’ ενώ φαίνεται τουλάχιστον ότι στην Νέα Σμύρνη ότι ενόψει εκλογών «η σεμνή τελετή λίγο λίγο λαμβάνει τέλος». Είναι δε αξιοσημείωτο ότι από την Δημοτική αρχή ή φίλους αυτής, δεν αρθρογραφεί πρακτικά κανείς εδώ και καιρό.
Και επειδή ίσως κάποιοι αναρωτηθούν τι θα μπορούσε να κάνει το έντυπο, είναι απλό …ο ιδιωτικός τομέας δεν έχει πολιτικό χρώμα οπότε, ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ…σε μπερδεύει.

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: