Αρθρογραφία


Εκοψε Την Πίτα Του Ο Ιστορικός Πανιωνιος

Nstv διαδικτυακή τηλεόραση Νέας Σμύρνης | 25/02/2017

Η τηλεόραση του Nstv βρέθηκε στην Εστία της Νέας Σμύρνης για να καλύψει την κοπή της πίτας του Πανιωνίου, σε μία όμορφη εκδήλωση στην οποία, παρουσία όλων των τμημάτων της ομάδας, έγινε αναφορά στην ιστορία της ίδρυσης του ιστορικού συλλόγου αλλά και βράβευση των τμημάτων που χάρισαν διακρίσεις στην “κυανέρυθρη” οικογένεια. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, δεν παρέλειψαν να μιλήσουν στην κάμερά μας άνθρωποι της διοίκησης του Πανιωνίου, προπονητές αλλά και παίκτες.
Ο γενικός αρχηγός των “κυανέρυθρων”, Δημήτρης Χανιωτάκης, έκανε το δικό του σχόλιο για τη βραδιά ενώ έδωσε και τις ευχές του για τη νέα χρονιά: “Πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων με μεγάλη επιτυχία. Το 2016 έφερε πολλές επιτυχίες στον Ερασιτέχνη και τη νέα χρονιά θέλουμε αυτό να επαναληφθεί”.
Ο πρόεδρος της απόλυτα επιτυχημένης φέτος ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Ίων Βαρουξάκης, είπε: “Ήταν μια εκδήλωση που στάθηκε στο ύψος του Πανιωνίου. Όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη έχουν πολύ υψηλό επίπεδο. Η ομάδα μπάσκετ πάει εξαιρετικά στην Α2 και ευχόμαστε στην αντίστοιχη εκδήλωση του χρόνου να πάρουμε μέρος ως ομάδα της Α1”.
Από τη μεριά της, η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Μαρία Καλαρά, τόνισε: “Ήταν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και είναι καλό και για τους νεότερους να μαθαίνουν την ιστορία του Πανιωνίου. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει υγεία, ομόνοια και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα”. Η τεχνικός των “κυανέρυθρων” δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη βράβευση μιας από τις παίκτριές της για τις επιτυχίες της στην εθνική ομάδα, της Φαίης Μπακοδήμου: “Είναι πολύ ωραίο να βραβεύονται τα παιδιά που θυσιάζουν πολλές ώρες από το σχολείο και τα διαβάσματά τους και κάνουν περήφανη τη χώρα τους και τον Πανιώνιο”.
Δηλώσεις έκανε και η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ, Πωλίνα Σταμπούρλου, λέγοντας χαρακτηριστικά:“Ο Πανιώνιος έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι μια οικογένεια με την παρουσία όλων των τμημάτων. Όσον αφορά την ομάδα, έχει δείξει μια πολύ καλή πορεία για νεοφώτιστη και ελπίζουμε πως το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο”.

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: