Αρθρογραφία


Απαγορεύονται Τα Σκυλιά Στο Άλσος; Όχι Πια!

Nstv διαδικτυακή τηλεόραση Νέας Σμύρνης | 27/10/2018

Αναδημοσίευση από την σελίδα Angels Team Athens -New-

Δώσαμε ένα πολύ δυνατό παρόν σήμερα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Ενώσαμε τις φωνές μας και μιλήσαμε για μια ακόμη φορά για τα πλασματάκια που δεν έχουν φωνή!
Μαζευτήκαμε απ έξω από την κεντρική πύλη με τα σκυλάκια μας, όπου ξεκίνησε ο περίπατος μας με σκοπό να σταματήσουμε την παράνομη απαγόρευση των σκύλων, στο Άλσος. Βάλαμε τις παράνομες πινακίδες στην θέση που τους αρμόζει, στον κάδο απορριμμάτων. Κάναμε βόλτα και καθαριότητα σε όλο το πάρκο, μαζεύοντας ότι σκουπίδι βρήκαμε μπροστά μας, δείχνοντας ότι είμαστε καθαροί και υπεύθυνοι ιδιοκτήτες και αφήνουμε τον χώρο πιο καθαρό απ ότι τον βρήκαμε.
Σκοπός μας, να προωθήσουμε πολιτισμό και παιδεία στο άλσος, στον δήμο, στις αρχές (ναι κάλεσαν και αστυνομία) και στους πολίτες που ήταν μέσα στο άλσος. Να ενημερώσουμε για τα δικαιώματά μας και τα δικαιώματα των ζώων μας, και να περάσουμε ένα πολύ δυνατό ειρηνικό μήνυμα, ότι όλοι μαζί, με αμοιβαίο σεβασμό, μπορούμε να συνυπάρξουμε.
Οι φύλακες του πάρκου φυσικά ήταν άφαντοι, και μια κυρία που βρήκαμε και μιλήσαμε, μας είπε την κλασική ατάκα «εμείς εντολές εκτελούμε». ΟΧΙ, παράνομες εντολές δεν θα εκτελεί κανείς. Δεν θα τις δεχόμαστε από εδώ και στο εξής. ΚΑΝΕΝΑΣ δήμος και κανένας δήμαρχος δεν έχει το δικαίωμα να μας πετάει έξω από τα πάρκα και τα άλση!
Ήρθε και η αστυνομία γιατί τη κάλεσαν από το άλσος, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, όταν τους ενημέρωσα γιατί είμαστε εκεί και τι κάνουμε και με πιο τρόπο, οι άνθρωποι δεν μας είπαν τίποτα παραπάνω από ένα μπράβο για τον σκοπό μας και τον ειρηνικό τρόπο που τον πραγματοποιούμε. Κανένα παράπονο από την αστυνομία λοιπόν.
ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΛΟΥΡΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ.
Όταν πληρούμε τα παραπάνω, ΚΑΝΕΙΣ, ούτε πολίτης, ούτε φύλακας, ούτε δήμαρχος, ούτε αστυνομικός, δεν μπορεί να μας βγάλει έξω! ΚΑΝΕΙΣ. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας. Μιλήστε για τα πλασματάκια αυτά που δεν έχουν φωνή! ΓΙΝΕΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!
Θα ανέβει σύντομα βίντεο με την δράση αυτή που θα είναι αφιερωμένο στον δήμαρχο της Νέας Σμύρνης και σε όλο του το επιτελείο.

 

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: