Αρθρογραφία


Συγκροτημένος, ενημερωμένος και έτοιμος έδειξε ο νέος επενδυτής του Πανιωνίου

Καραθανάσης Χρήστος | 22/04/2024

Συγκροτημένος, ενημερωμένος και έτοιμος έδειξε ο νέος επενδυτής του Πανιωνίου

Γράφει ο Χρήστος Καραθανάσης-Μέλος ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Συγκροτημένος, ενημερωμένος και έτοιμος έδειξε ο νέος επενδυτής του Πανιωνίου στο ποδόσφαιρο κ. Κωνσταντίνος Ρούπτσος στην παρουσίαση του από την διοίκηση του Συλλόγου στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη στο <<Ανδρέας Βαρίκας>> .

Με την επανεκκίνηση της εβδομαδιαίας εκπομπής <<Πανιώνια πορεία>> στον διαδικτυακό ιστότοπο της Νέας Σμύρνης <<WWW. NSTV.GR/NSTVLIVE>>εδώ   και λίγες εβδομάδες, μετά την 1η εκπομπή αφιερωμένη στο τμήμα ΤΖΟΥΝΤΟ του συλλόγου μας, σκέφτηκα να καλέσω στο στούντιο δύο φίλους και ενεργούς υποστηρικτές δεκαετιών για μια εκπομπή πάνω στην πολύ σημαντική για το μέλλον του συλλόγου επικαιρότητα . Αυτοί είναι οι κύριοι Λάμπρος Τσακίρης ( εδώ και χρόνια δίπλα στο βόλεϊ του συλλόγου με την κάμερα του ) και τον Βασίλη Καράβολα ( ενεργός σε πολλά επίπεδα  του συλλόγου εδώ και δεκαετίες,παλιός μέτοχος και μέλος της παρούσας διοίκησης).

       Αυτή η συζήτηση συμφωνήθηκε μεταξύ μας για να μιλήσουμε για την όσο πιο δυνατή και μαζική μπορεί και πρέπει  να είναι η υποστήριξη του κόσμου του Ιστορικού σε αυτό το νέο εγχείρημα -εκκίνηση στα <<δύσκολα νερά>> της σουπερλιγκ 2 εφόσον βεβαίως επιτευχθεί, όπως δείχνουν τα πράγματα,  η πολυπόθητη άνοδος αγωνιστικά.

        Εισαγωγικά να αναφέρουμε το πολύ σημαντικό γεγονός ότι πολύ κόσμος του Πανιωνίου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης σε αυτήν την γενική συνέλευση ( ανεξαρτήτως αν είναι μέλος του ερασιτέχνη ή οικονομικά ενήμερος για να έχει δικαίωμα ψήφου) καθώς πάνω από 500 Πανιώνιοι παραβρέθηκαν στο κλειστό του <<Ανδρέας Βαρίκας >> την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024.Όπως όλοι γνωρίζουμε εγκρίθηκε μετά από ψηφοφορία από την γενική συνέλευση η πρόταση του ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλου της εταιρείας τεχνολογίας InDIGITALΚώστα Ρούπτσου για να ξεκινήσει τις κινήσεις και διαδικασίες που χρειάζονται ώστε να είναι έτοιμος με την επίτευξη αγωνιστικά της ανόδου για την δημιουργία της νέας ΠΑΕ  και  ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο νέος μας επενδυτής τόνισε αρκετές φορές όπως μας είπε ο Βασίλης Καράβολας που ήταν παρών σε αυτήν την συνέλευση ότι το βασικό του μέλημα είναι η οικονομική υγεία της ΠΑΕ σε όλη την διάρκεια της δικής του ευθύνης -προεδρίας .Βεβαίως από την αρχή  θα έχει ως βασικούς στόχους την αντιμετώπιση των χρεών που βαρύνουν τον σύλλογο από το παρελθόν και την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, που θα βοηθήσει την ομάδα να αγωνιστεί  στην δεύτερη κατηγορία ως πρωταγωνίστρια , με τελικό στόχο όμως η ομάδα να επιτύχει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα σε μία διετία.

           Από τον φίλο Λάμπρο Τσακίρη εκφράστηκε σε αυτήν την κουβέντα μας η ανησυχία του μήπως στην διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου εμφανιστούν κάποια <<ban>>,όπως λέγονται οι ποινές , που έχουν ως συνέπεια αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα αν κάποιοι παλιοί ποδοσφαιριστές εμφανίσουν έγγραφα σχετικά με χρήματα προηγούμενων ετών που τους όφειλαν οι διοικήσεις της παλιάς ΠΑΕ Πανιώνιος. Σωστά τότε επισημάνθηκε και από μένα αλλά κυρίως από τον Βασίλη Καράβολα ότι ο Κ.Ρούπτσος στην παρουσίαση του πλάνου του είπε ξεκάθαρα ότι έχει ήδη προετοιμάσει ομάδες ανθρώπων έμπειρων και τεχνοκρατών για να αναλάβει η καθεμία από αυτές το έργο της διεκπεραίωσης όλων των ζητημάτων . Μάλιστα αναφέρθηκε ότι μια ομάδα ανθρώπων θα ασχοληθεί με το εμπορικό -μάρκετινγκ κομμάτι της ΠΑΕ ( εύρεση χορηγιών, συνεργασίες με εταιρείες που ενδιαφέρονται να προωθηθούν μέσω του Πανιωνίου παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες) , μια άλλη ομάδα με το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας , βεβαίως μία ομάδα με το νομικό τμήμα και την διευθέτηση-ρύθμιση όλων των παλιών χρεών  και τέλος το καθαρά διοικητικό σκέλος της λειτουργίας μίας σύγχρονης και οργανωμένης ΠΑΕ.

           Έτσι όπως μας εξήγησε ο Βασίλης Καράβολας ο νέος επενδυτής θα έχει ήδη ρυθμίσει τα χρέη προς τρίτους ( εκτός δηλαδή του Δημοσίου) που μπορεί να είναι ποδοσφαιριστές , προμηθευτές κοκ ,που είναι ήδη γνωστά σε πολύ μεγάλο ποσοστό ,πριν αρχίσει η επόμενη αγωνιστική περίοδος.

            Τελικά συμφωνήσαμε σε αυτήν την καθαρά φιλική συζήτηση  για το μέλλον της ομάδας που αγαπάμε ότι χρειάζεται πρωτίστως συνεχής στήριξη του κόσμου του Ιστορικού σε αυτό το νέο εγχείρημα από την αρχή του , με αγορά από όλους ενός εισιτηρίου διαρκείας και υπομονή όσον αφορά το αγωνιστικό καθώς κάθε αρχή είναι πάντα δύσκολη και μην ξεχνάμε ποτέ ότι το συνολικό κόστος σε χρήματα της πρώτης χρονιάς της ΠΑΕ Πανιώνιος που αναλαμβάνει ο Κ. Κωνσταντίνος Ρούπτσος είναι πολύ μεγάλο . Αυτή η χρονιά, μετά από 4 χρόνια παραμονής στην γ εθνική – ερασιτεχνική κατηγορία είναι η πιο σημαντική και κρίσιμη στην σύγχρονη ιστορία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

         Όλη αυτήν την συζήτηση μπορείτε φυσικά να την παρακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο YOUTUBEμε το λινκ να είναι : https://www.youtube.com/watch?v=1S8i0_Bk07M .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΝΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ.
Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: