Αρθρογραφία


Το Θεϊκό Κουλούρι

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 18/04/2015

Κανείς δεν περίμενε από τους πολιτικούς δεινόσαυρους του δήμου Νέας Σμύρνης ότι ένα θέμα της πόλης - μοναδικά προβαλλόμενο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Facebook - θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας όπως ο δήμαρχος Τζουλάκης δεν καταλαβαίνουν πολλά από τεχνολογία, από την άλλη όμως το να μην ζεις το σήμερα δημιουργεί ερωτήματα για την καταλληλότητα σου ως σύγγρονος δήμαρχος. Κάποιος θα περίμενε βέβαια ότι μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα του ρατσιμού στα δημοτικά γυμναστήρια ΜΟΝΟ μέσα από τα social media, ο Τζουλάκης θα έιχε κατανοήσει και θα είχε κάνει τις απαραίτητες ενέγειες να έχει κοινωνική παρουσία στον ουσιαστικό κόσμο. Μαλλον πίστευε ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό και οι πολίτες θα γυρίσουν στον λήθαργό τους. Η πραγματικότητα τον διέψευσε. Από την άλλη you can’t teach an old dog new tricks. Το θέμα κοινοποίησε πρώτος ο δημοτικός σύμβουλος της Πόλης Ανάποδα, Γιώργος Αφεντουλίδης, το αποσιώπησαν και περιθωριοποίησαν τα τοπικά Μέσα “Τα Επίκαιρα” του Νικάκη, “Ο Δημοσιογράφος” της Λαρεντζάκη και το “Neasmirni Live”, του Κρικρή. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ, το www.nstv.gr, η WebTv της Νέας Σμύρνης και πάνω από 65.000 sites σε όλη την Ελλάδα ενώ στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο Τζουλάκης προκάλεσε με την ατάκα “Για να την πάρει την άδεια η κ. Ειρήνη;”

Συνεχίζοντας την προκλητική πολιτκή του Δήμου να μην απαντάνε σε πολλά πραγματικά και ουσιαστικά προβλήματα του λαού της Νέας Σμύρνης, με πρωτοστατούντα τον δήμαρχο Τζουλάκη, ακολουθούν τις ψευδείς δηλώσεις μέσω facebook. Δρουν σαν ο δήμος να μην έχει Γραφείο Τύπου και ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Ο Τζουλάκης μετά από μια εβδομάδα σιωπής, γράφει στο facebook και άμεσα σπεύδει ο γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, Θωμάς Γιαννιώτης,  να τον ακυρώσει ενώ ο πρόεδρος του ανύπαρκτου Εμπορκού Συλλόγου, Πάρης Παπαβασιλείου, αφού του έριξε μια “ψιλή” πήρε το μέρος του: πρόστιμα σε όλους τους παράνομους!

Τζουλάκης στην TV: γιατί να την πάρει την άδεια η κ. Ειρήνη;

Ο Τζουλάκης έχει χάσει την κοινωνική μπάλα με το θέμα της κ. Ειρήνης και τα κουλούρια που πουλάει για να επιβιώσει. Ακόμα και μετά την κοινωνική κατακραυγή στα social media που αδυνατεί να αφουγραστεί, με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του MEGA με τους Καμπουράκη και Οικονομέα, προκαλεί ακόμα παραπάνω. Στο 5:30’’ δηλώνει ότι “Η κ. Ειρήνη είναι λιγάκι προκλητική” διότι δεν φεύγει απο την πλατεία αφου της γίνονται συστάσεις, δηλ να πάρει τα κουλούρια της και να τα πουλάει αλλού ώστε να γίνει άλλου πρόβλημα. Στο 6:15’’ αναφέρεται ότι “έχουμε από τον Εμπορικό Σύλλογο καθημερινές διαμαρτυρίες”, λες και ο Εμπορικός Σύλλλόγος της Νέας Σμύρνης θα βλαφτεί οικονομικά από το καροτσάκι της κ.Ειρήνης και τα εκατομμύρια τζίρο που κάνει. Στο τέλος ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης τα παίζει όλα για ολά και πετάει την ατάκα “Γιατί να την πάρει (την άδεια) η κυρία (Ειρήνη);”, κρυβόμενος πίσω από την γραφειοκρατεία του Δημοσίου, κάτι που δεν έκανε όταν μείωνε το χαράτσι για το ιδιωτικό παρκινγκ POLIS PARK στην πλατεία Νέας Σμύρνης

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: