Αρθρογραφία


Πως Ψήφισαν Οι Νεοσμυρνιώτες Στις Τοπικές Εκλογές Της ΝΔ

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 23/04/2016

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης και στο πλαίσιο των τοπικών εκλογών ΝΔ – ΟΝΝΕΔ για τα αντίστοιχα Συνέδρια αλλά και για τα ΔΣ των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες της πόλης ψήφισαν τα πρόσωπα της επιλογής τους.
Για την ιστορία, στις τελευταίες εκλογές για πρόεδρο και ΔΣ στη Δημ.Τ.Ο. Νέας Σμύρνης πριν από δύο χρόνια επικράτησε η σχετικά άγνωστη στα τοπικά κοινά κυρία Ε.Χαραλαμπίδου του «πολύ» και επώνυμου δημοτικού συμβούλου Α.Πάγκαλη. Έκτοτε και μέχρι τις σημερινές εκλογές συνέβησαν πολλά στη Δημ.Τ.Ο. της πόλης με απομακρύνσεις και παραιτήσεις. Σχετικά πρόσφατα μπήκε μία τάξη από ανθρώπους που, κατ’ επιλογήν του κόμματος, οδήγησαν τη Δημ.Τ.Ο. στις εκλογές της 3ης Απριλίου.
Περίπου 500 Νεοσμυρνιώτες ψήφισαν για πρόεδρο και μέλη ΔΣ με το μοναδικό υποψήφιο πρόεδρο Γρηγόρη Μαρινάκη να λαμβάνει φυσικά τη μερίδα του λέοντος (περίπου 400 σταυρούς) με τα λευκά και τα άκυρα να φτάνουν τα 80.
Πρώτος σε σταυρούς για το ΔΣ ήρθε ο Π.Κουκάς (140) με δεύτερο τον Α.Πάγκαλη (133), ενώ ακολουθούν οι Χρυσικοπούλου (113), Καλλιάνη (78), Ξαρχάς (75), Πανταζής (71), Βασιλόπουλος (67), Γρηγοράκης (65) και Λαρίσσης (56).
Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr μίλησε ο Γρηγόρης Μαρινάκης, ο οποίος σχολίασε τη μεγάλη προσέλευση και πρόσθεσε πως «η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ και θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση».
Ο Μιχάλης Μιχαλακόπουλος, νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης, χαρακτήρισε την ΟΝΝΕΔ ως ρεύμα που μπορεί να μεταδώσει τις αρχές και τις αξίες της δεξιάς παράταξης σε όλη τη νεολαία.
Η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, Βουλευτής Ν.Δ. στη Β΄ Αθηνών, που συνηθίζει να τιμά με την παρουσία της τις δραστηριότητες της Δημ.Τ.Ο. Ν.Σμύρνης, τόνισε πως οι Νεοδημοκράτες τιμούν το κόμμα με την εμπιστοσύνη τους και την υπομονή τους και πρόσθεσε: «η φωνή που ακούγεται από τις εσωκομματικές εκλογές λέει πως ήρθε η ώρα να φύγουν».
Η δημοτική σύμβουλος Ελένη Κασσίμη, γνωστή και παλιά Νεοδημοκράτισσα, σχολίασε την ανάγκη ανάδειξης στελεχών που θα εργαστούν για τη Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας την προσωπική της διάθεση να στηρίξει τη νεολαία, ενώ δεν παρέλειψε να διαβάσει on camera και το τελευταίο τεύχος του εντύπου «ο Προφήτης της Νέας Σμύρνης».
Αξίζει να σημειωθεί η απουσία του αειθαλή δημοτικού συμβούλου – με την παράταξη του εκ ΠΑΣΟΚ ορμώμενου δημάρχου Τζουλάκη – Γ.Δημάκη από το ψηφοδέλτιο, αλλά και το γεγονός πως τα τρία πρώτα σε σταυρούς μέλη του ΔΣ έχουν τοπικό παραταξιακό πολιτικό «χρώμα», καθώς είναι γνωστό πως οι δύο στο παρελθόν στήριξαν και ο ένας συνεχίζει να πολιτεύεται με την «Ποιότητα Ζωής» του Γ.Κουτελάκη.

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: