Αρθρογραφία


Καταγγελίες εκλογών 2: Καστόρης (Κουτελάκης) Vs. Χατζατουριάν (Τζουλάκης)

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 14/06/2014

Αυτή είναι η καταγγελία του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Καστόρη, της παράταξης Κουτελάκη και αντιπροέδρου των ΚΑΠΗ, επειδή ο Χατζατουριάν δεν έδωσε περίπτερο για την Πρωτομαγιά βασικά στον εαυτό του, δηλαδή σε κομμάτι του Δήμου επείδη η παράταξη έσπασε στα δύο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ---ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ? (Όπως το πάρετε)
Κάθε χρόνο τις μέρες της πρωτομαγιάς στήνονται περίπτερα στη κεντρική πλατεία της Ν.Σμύρνης από βιβλιοπωλεία και άλλους ιδιώτες με κεντρική διαχείριση από το Δήμο. Υπάρχουν επίσης περίπτερα κάποιων υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων. Φέτος υπάρχει μια πρωτοτυπία. Αποκλείστηκε από την παραχώρηση περιπτέρων το μεγαλύτερο Νομικό Πρόσωπο των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών. Τα 4 ΚΑΠΗ του Δήμου με 4.500 μέλη και οι 7 Παιδικοί Σταθμοί με 600 περίπου παιδιά και τις οικογένειες τους αποκλείστηκαν. Απόφαση Δημάρχου? Απόφαση Πολιτιστικού Οργανισμού? Απόφαση του κ.Κούπα συνεργάτη πλέον του κ. Τζουλάκη? Ποιος διοικεί αυτόν τον Δήμο?
Οι εποχές των αποκλεισμών και των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων έχουν τελειώσει. Δεν μπορεί να αποκλείεται από την παρουσίαση των δράσεων του ένα Νομικό Πρόσωπο , επειδή η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος δεν ανήκουν στο πολιτικό περιβάλλον του Τζουλάκη. Έχουμε ακόμα μια στοιχειώδη δημοκρατία και πρέπει να έχουμε και μια πολιτική και πολιτισμική κουλτούρα ήθους και εντιμότητας. ΕΧΟΥΜΕ? Έτσι θα συνεχίσουμε να διοικούμε και να διαπαιδαγωγούμε τους πολίτες?
Η δική μου αξιοπρέπεια δεν μου επιτρέπει να παραμείνω απαθής , ούτε επιτρέπω σε κανένα να μας περιφρονεί και να μας διαγράφει με αυτόν τον τρόπο. Από Δευτέρα θα καλέσω όσα μέλη και δημότες έχουν σχέση με την λειτουργία και τις δράσεις του Νομικού Προσώπου στα εξής....1) Τραπεζάκι με εκθέματα της δουλειάς μας που θα τοποθετήσουμε όπου κρίνουμε σε αντικατάσταση του περιπτέρου που δεν μας έδωσαν 2) Μοίρασμα κειμένου διαμαρτυρίας για τις αυταρχικές και αντιδημοκρατικές μεθόδους αποκλεισμού μας.
Υ.Γ Εξαντλώντας καθε προσπάθεια επικοινωνίας με το Δήμαρχο τη Παρασκευή μας υποσχέθηκε ό,τι θα παραμείνουν όλα τα περίπτερα του δήμου κλειστά μέχρι την Δευτέρα , όπου θα διευθετηθούν όλα τα προβλήματα. Για μια ακόμα φορά ο λόγος του “συμβόλαιο” . Παρακαλώ κοινοποιήστε το.


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: