Αρθρογραφία


Καταγγελίες εκλογών 6: Συρίγος (Τζουλάκης) Vs. Σουρβίνου (Κουτελάκη): Ο Σουρβίνος εκβιάζει τα παιδιά μας

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 14/06/2014

Είναι πλεόν γνωστό ότι για να εκλεγεί κάποιος δημοτικός σύμβουλος χρησιμοποιεί όποιο πρόσφορο μέσο νομίζει ότι θα του εξασφαλίσει την πολυπόθητη θέση. Άλλοι χρησιμοποιούν βαρύγδουπα βιογραφικά δείχνοντας ότι είναι καλύτεροι από άλλους, άλλοι βρωμίζουν την πόλη με φυλλάδια και άλλοι τρομοκρατούν. Την παρακάτω καταγγελία την κάνει ο Πολύδωρος Συρίγος, αντιδήμαρχος Αθλητισμού κατά του Άγγελου Σουρβίνου, προεδρου ΝΠΠΔ Εθνικής Στέγης και πρόεδρου του αθλητικού σωματείου Ίριδα. Πέραν των όσων γράφει, να σημειωθεί ότι η καταγγελία προήλθε απο το μέιλ του Δήμου Νέας Σμύρνης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στηρίζει και ενισχύει έμπρακτα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης μας.
Ο κος Άγγελος Σουρβίνος, πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας βόλεϊ ΓΑΣ ΙΡΙΣ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, βρίσκεται μάλλον σε προεκλογικό παραλήρημα που τον οδηγεί σε συνεχόμενες γκάφες. Έτσι, μετά τη δική του «αστοχία» στην εισήγηση για έφεση σε δικαστική απόφαση που δικαίωνε εργαζόμενη στο ΝΠΔΔ Εθνική Στέγη, την καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων και την εκ των υστέρων ανάκλησή της, χτύπησε ξανά.
Επώνυμες καταγγελίες γονιών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους για άθληση στον σύλλογο ΓΑΣ ΙΡΙΣ μιλούν για ωμούς εκβιασμούς ψηφοθηρίας με επιχείρημα ότι η σημερινή δημοτική αρχή επιδιώκει να κλείσει το ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο ΙΡΙΣ.
Η απάντηση στο συκοφαντικό και ψευδές παραλήρημα του αξιότιμου κου Σουρβίνου είναι μία:
·          O Δήμος Ν.Σμύρνης ουδέποτε «έκλεισε» ή «άνοιξε» ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.
·          Αντίθετα, επενδύει 1.000.000 ευρώ το χρόνο και εγγυάται την εξασφάλιση της λειτουργίας τους στο διηνεκές.
·          Το αθλητικό σωματείο ΙΡΙΣ που καλλιεργεί ένα (1) μόνο άθλημα, το 2013 επιχορηγήθηκε άμεσα με 15.000 ευρώ, κάνει χρήση του σχολικού γυμναστηρίου της Νικομηδείας ως προπονητήριο και του Δημοτικού Γυμναστηρίου Ν.Σμύρνης ως έδρα για την γυναικεία ομάδα και τα τμήματα υποδομών.
·          Το αθλητικό σωματείο ΙΡΙΣ, όπως και τα άλλα σωματεία, δεν δαπανά ούτε ένα (1) ευρώ για τη χρήση δημοτικών και σχολικών αθλητικών χώρων.
·          Το αθλητικό σωματείο ΙΡΙΣ ήταν το μοναδικό που απουσίασε από το κάλεσμα της δημοτικής αρχής να παρουσιάσει τις λύσεις για την αθλητική συνέχεια των συλλόγων της πόλης μας, στο πρόβλημα της επικείμενης έναρξης εργασιών στο Σχολικό γυμναστήριο της Νικομηδείας και στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Σμύρνης.
Είναι φανερό ότι ο Δήμος Ν. Σμύρνης, οι απλοί πολίτες, επιδοτούν και δίνουν εγγυήσεις με υπευθυνότητα για τη συνέχιση της λειτουργίας του αθλητικού σωματείου ΓΑΣ ΙΡΙΣ. Ο Πρόεδρός του διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του με ψεύδη και συκοφαντίες;  Η κρίση δική σας!


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: