Αρθρογραφία


Γιώργος Ζηκόπουλος, Τι Είπαν Οι Συνεργάτες Του Στο ΕΕΑ Για Την Υποψηφιότητά Του

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 18/05/2019

Είναι γεγονός ότι για τις ικανότητες ενός υποψηφίου, πριν μιλήσει η κάλπη, και αφού μιλήσει ο ίδιος, καλό είναι να μιλήσουν και οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν επαγγελματικά και προσωπικά.
Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου χαρακτήρισε το Γιώργο Ζηκόπουλο μαχητή πολλών χώρων μέσω της ενασχόλησής του με τον οργανισμό Europalso, προσθέτοντας πως ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Νέας Σμύρνης αποτελεί κορμό της επιτυχίας του ΕΕΑ. Δήλωσε δε πεπεισμένος πως η παρουσία του στο δήμο Νέας Σμύρνης ως αυριανός δημοτικός σύμβουλος θα δώσει προστιθέμενη αξία στους μικρομεσαίους καθώς «η γνώση και η εμπειρία του είτε στο Επιμελητήριο είτε στο σύνδεσμο που εκπροσωπεί μπορεί να βοηθήσει την πόλη να ανέβει και να της δώσει εκείνες τις σκέψεις και απόψεις ώστε να γίνει μία σύγχρονη πόλη τόσο προς το συμφέρον των δημοτών όσο και προς την οικονομία της περιοχής».
Τέλος, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου του ευχήθηκε καλή επιτυχία, δηλώνοντας απολύτως πεπεισμένος πως «ο λαός της Νέας Σμύρνης θα αναγνωρίσει την προσφορά του» και θα του δώσει μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Παναγιώτης Παντελής, οικονομικός επόπτης ΕΕΑ, λογιστής και φοροτεχνικός, τόνισε πως ο Γιώργος Ζηκόπουλος τον έχει εκπλήξει «με την ικανότητά του να μετατρέψει ένα σύνδεσμο που στο παρελθόν δεν είχε τίποτα να παρουσιάσει σε ένα σύνδεσμο που πλέον θεωρείται ίσως ο καλύτερος στην Ελλάδα». Πρόσθεσε επίσης πως η εκλογή του για πολλά χρόνια συνεργάτη του στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ν.Σμύρνης με την παράταξη «Ποιότητα Ζωής – Γιώργος Κουτελάκης» θα ωφελήσει την πόλη και τους πολίτες της.
Ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Δημήτρης Γαβαλάκης σχολίασε σχετικά με την υποψηφιότητα Ζηκόπουλου «είμαι σίγουρος πως θα προσφέρει τόσα πολλά με την ενέργειά του, τη δυναμική του, τη σκέψη του, τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να υλοποιεί ένα σχέδιο και πως αν οι δημότες τον τιμήσουν με την ψήφο τους θα έχουν πολλά θετικά να δουν από τη δράση του». Δήλωσε δε σίγουρος πως οι δημότες της Ν.Σμύρνης θα τον εμπιστευτούν και πως ο υποψήφιος με την παράταξη «Ποιότητα Ζωής – Γιώργος Κουτελάκης» θα τους δικαιώσει με τις πράξεις του.
«Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους ικανούς, με εμπειρία και όραμα, που μπορούν να βοηθήσουν το κοινό καλό. Ο Γιώργος Ζηκόπουλος είναι μία τέτοια περίπτωση» δήλωσε για την υποψηφιότητα του συνεργάτη του ο Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας. «Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση, γιατί πρέπει να μπει η επιχειρηματικότητα στον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης».
Ο Ιωάννης Βαφειαδάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΕΑ, και για πολλά χρόνια συνεργάτης του Γιώργου Ζηκόπουλου σε θέματα εκπαίδευσης, τον χαρακτήρισε ως άνθρωπο ιδιαίτερα αποτελεσματικό, οραματικό και χρήσιμο όπου και αν έχει συμμετάσχει. «Θεωρώ πως η ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση μόνο καλό έχει να δώσει, καθώς είναι δοκιμασμένος ως ελεύθερος επαγγελματίας και έχει μάθει να κυνηγάει και όχι να τα βρίσκει έτοιμα».
Ο Γιώργος Ζηκόπουλος σε δηλώσεις του στη κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τις απόψεις τους, χαρακτήρισε το ΕΕΑ ως μία οικογένεια, προσθέτοντας πως με τον τρόπο αυτό της λειτουργίας του είναι εφικτή η υγιής ανταλλαγή απόψεων με στόχο το ΕΕΑ να πάει μπροστά, όπως και έχει ήδη συμβεί. «Αποτελεί μεγάλη μου χαρά η ύπαρξη στο ΕΕΑ ομοψυχίας και ανθρώπων με όραμα και γνώσεις για να υλοποιούν αυτά τα οράματα» και παραλλήλισε τον πρόεδρο Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου με τον επικεφαλής της παράταξης Ποιότητα Ζωής Γιώργο Κουτελάκη ως προς το πάθος, τη γνώση και το όραμα, υπογραμμίζοντας τη δυναμική υλοποίησης προγραμμάτων που, κατά τον ίδιο, διαθέτουν και οι δύο.
«Θα προσπαθήσω να μεταφέρω στο δήμο της Νέας Σμύρνης όλη μου την εμπειρία από το ΕΕΑ, την Europalso και την επιχείρησή μου και φυσικά σε συνεργασία με τον επικεφαλής μας Γιώργο Κουτελάκη θα αναβαθμίσουμε τη Νέα Σμύρνη, η οποία έχει μείνει πίσω ιδίως τα τελευταία 4 χρόνια.»
«Η Νέα Σμύρνη πρέπει να γίνει πρότυπο ευρωπαϊκής πόλης!»

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: