Αρθρογραφία


Δέκα Μέρες Και...Τέλος Από ΓΓ Του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Ο Κρικρής

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 29/09/2018

Οπως έγραψε και ο ίδιος ο Γιώργος Κρικρής στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB στην 'επιστολή' παραίτησής του : ''Διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει.''
Φαίνεται πως περίπου δέκα μέρες ήταν αρκετές για τον νεαρό όχι μόνο για να παραιτηθεί αλλά και για να αφήσει ΚΑΙ αιχμές του τύπου «η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου» και  «διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει»
Πιθανό ρεκόρ μικρότερης παραμονής σε θέση Γ.Γραμματέα κατέχει μάλλον πλέον ο νεαρός Γιώργος Κρικρής, ο οποίος φαίνεται να επιστρέφει στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης στην οποία βρίσκεται εδώ και ενα μιση χρόνο.
Οι ευχές μας ακόμη μια φορά για καλή επιτυχία στον νεαρό, δεν έπιασαν τόπο αυτή τη φορά, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Κρικρής σήμερα να αναρτήσει την παρακάτω 'επιστολή'. Κάθε "εμπόδιο" για καλό και βέβαια η επιστροφή στην Υπηρεσία Καθαριότητας ίσως μακροπρόθεσμα να εμπλοτίσει ΠΡΑΜΓΑΤΙΚΑ περισσότερο το βιογραφικό του, από ότι μια πολιτική θέση με πιθανή ημερομηνία λήξης μερικών μηνών λόγω βουλευτικών εκλογών.
Δείτε όλη την επιστολή

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Παραμένοντας σταθερός στις απόψεις μου αυτές, αποφάσισα να αποχωρήσω από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.
Μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ελληνική κυβέρνηση, σε μια κρίσιμη στιγμή. Είπα το ναι μετά από αρκετή σκέψη, γιατί θέλω να δώσω φωνή στη γενιά μου, θέλω να κάνω τους συνομήλικούς μου να πιστέψουν στην πολιτική, θέλω να δώσω όσα μπορώ για το καλό της χώρας.
Όταν γνωστοποιήθηκε η τοποθέτηση μου στη θέση του Γενικού Γραμματέα,ευχαρίστησα όσους μου είπαν ''μας κάνεις υπερήφανους’', αλλά και όσους με συμβούλεψαν ''μην μπλέξεις εκεί’’.
Πιστεύω ότι η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις,από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.
Διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει.
Παραμένω ενεργός στην πόλη που γεννήθηκα και αγαπώ, για να αφοσιωθώ σε κάτι που πιστεύω βαθιά: την Αυτοδιοίκηση. Μέσα από αυτήν μπορώ να υπηρετήσω καλύτερα, άμεσα και αποτελεσματικά τους συμπολίτες μου.
Η ριζοσπαστική αλλαγή της χώρας θα προκύψει μόνο μέσα από τις τοπικές κοινωνίες.Η συνείδηση μού επιβάλλει να εργαστώ μαζί με τους ανθρώπους της γενιάς μου γι΄ αυτό τον σκοπό.
Ευχαριστώ θερμά όσους με εμπιστεύθηκαν και μου ανέθεσαν τη θέση του Γ.Γ.


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: