Αρθρογραφία


Ελάτε Να Ξανακάνουμε Την Νέα Σμύρνη Μας Μεγάλη Και Ακμάζουσα

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 18/05/2019

του Δημήτριη Π. Κεχαγιά
Καθηγητής Πληροφορικής
Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Μ.Ε  “ΚΑΡΙΕΡΑ”
Μέλος Δ.Σ Συλλόγου Νέας Σμύρνης “Ποιότητα Ζωής”
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Ποιότητα Ζωής” Γ.ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ
FB Page :DimitriosKechagias

Βλέποντας την πόλη μας για μια χρονικήπερίοδοτων τελευταίων 10 ετών θα διαπιστώσουμε ότι μέχρι το 2014 ήταν σε επιτάχυνση. Στη συνέχεια μέχρι και σήμερα λειτουργεί  με κεκτημένη ταχύτητα και αν επιτρέψουμε στη νυν Δημοτική Αρχή να συνεχίσει αυτή την απραξία  τότε  θα επιβραδύνει δραματικά.
Σε αυτό το χρονικόσημείο είναι απαραίτητο να αναλάβει ξανά τα ηνία ο δημιουργικόςφυσικός της Δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης που με όραμα και όρεξη έχει αποδείξει με ΕΡΓΑ ότι στις νέες ραγδαία εξελισσόμενες προκλήσεις έχει ισχυρά αντανακλαστικά.
Ενεργοποίηση ξανά  για να  δώσουμε στην ΝέαΣμύρνημας ζωή και νέα πνοή Οι πολίτες που αγαπάμε και ζούμε εδώ όλοι μαζί την πόλη μας καθημερινά  ΔΕΝ είμαστε σύμφωνοι με τον τρόπο που αναπτύσσεται την τελευταία 5ετια
Κανένα νέο έργο. Καμία νέα ιδέα. Καμία νέα προοπτική.
Πολλές πόλεις της χώρας μας αλλά και της υπόλοιπης Ευρώπης αλλάζουν. Γίνονται ποιο οικολογικές ποιο έξυπνες για την καθημερινότητα των πολιτών.
Smartparking, smartmobility, smart wastemanagement και πλείστες άλλες «έξυπνες» εφαρμογές μπαίνουν στην ζωή μας και την αλλάζουν προς το ποιοτικότερο.
Δεν μπορώ να φανταστώ την όμορφη Νέα Σμύρνη μας  που πάντα πρωτοστατούσε στα περισσότερα γεγονότα  της Αττικής να απέχει από όλα αυτά που θα συμβούν στο άμεσο μέλλον.
Ποιός δεν θα ήθελε να γνωρίζει που θα μπορεί να παρκάρει το αμάξι του χωρίς να τριγυρνά άσκοπα και με εκνευρισμό.Σε συνδυασμό μάλιστα μιας οριζόντιας πολίτικης απόδοσης θέσεων στάθμευσης του Polis Park που θα κάνει το κέντρο της πόλης μας να αναπνεύσει, αυτό φαντάζει στην νυν Δημοτική αρχή ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Ποιος δεν θα ήθελε μια έξυπνη διαχείριση απορριμμάτων με λιγότερες άσκοπες διαδρομές απορριμματοφόρων
Ποιος δεν θα ήθελε μια νέα ιδέα έξυπνης μετακίνησηςπροσώπων και εμπορευμάτων με σεβασμό στους συμπολίτες μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.
Αν αυτά δεν είναι πρόκλησητότε τι άλλο θα μπορούσε να είναι αλήθεια;
Μόνο με την δική σας εμπιστοσύνη και συμμετοχή το όραμα μας θα γίνει πραγματικότητα
Ελάτε να ξανακάνουμε την ΝέαΣμύρνη μας ΜΕΓΑΛΗ και ΑΚΜΑΖΟΥΣΑ.
#smart city#....In progress

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: