Αρθρογραφία


Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ Είναι Η Ιστορία Της Πόλης. Γιατί Δεν Τον Στηρίζετε;

Τσακίρης Λάμπρος | 26/05/2018

Του Λάμπρου Τσακίρη

Με λύπη διαβάσαμε σήμερα ότι το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου της Νέας Σμύρνης έδωσε αυξήσεις στις ετήσιες επιχορηγήσεις σε αθλητικούς συλλόγους της πόλης. Αλλά οι αυξήσεις δεν ήταν ίδιες σε όλους και πιο συγκεκριμένα για ακόμα μία φορά έδειξαν το αντι-Πανιώνιος μένος που τους διακρίνει.
Πιο συγκεκριμένα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νέας Σμύρνης του Απριλίου αποφάσισε να αυξήσει τις επιχορηγήσεις σε αθλητικά σωματεία της πόλης μας.
Αναλυτικά αύξησε την ετήσια επιχορήγηση στον Μίλωνα κατά 70% δηλαδή από τα 30.000 ευρώ που του έδινε τον χρόνο το ανέβασε σε 50.000 ευρώ.
Στον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ η αύξηση ήταν στο 20% και αντί για 50.000 ευρώ που του έδιναν το χρόνο θα δίνουν πλέον 60.000 ευρώ. Έτσι με αυτή την κίνηση που κάνουν τον επόμενο χρόνο θα δώσουν άλλη μία αύξηση στον Μίλωνα και θα δίνουν τα ίδια χρήματα επιχορήγηση και στα δύο σωματεία.
Κάποιος κύριοι πρέπει να σας ενημερώσει ότι ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ δεν έχει τις ίδιες υποδομές με τον Μίλωνα ο ερασιτέχνης Πανιώνιος κύριοι έχει τις τριπλάσιες υποδομές από τον Μίλωνα και φυσικά έχει τα τριπλάσια έξοδα από το αθλητικό σωματείο του Μίλωνα. Δεν είναι όλοι το ίδιο δεν είναι και τα δύο σωματεία στο ίδιο τσουβάλι. Εσείς μπορεί να τα βλέπετε σαν «ψηφουλάκια» τα δύο σωματεία για τους δικού σας πολιτικούς λόγους αλλά κύριοι ο Πανιώνιος είναι η δύναμη της πόλης μας ο Πανιώνιος είναι αυτός που βγάζει αθλητές από το 1890 και δεν μπορεί να τον υποβαθμίζετε έτσι.  
Οι κύριοι του δημοτικού συμβουλίου που αποφάσισαν αυτές τις αυξήσεις, δε λέω καλά έκαναν και αύξησαν τον Μίλωνα εξ’ άλλου ανήκει και αυτός στην ιστορία αυτής της πόλης. Αλλά γιατί δεν αύξησαν και την επιχορήγηση το ίδιο και στον Πανιώνιο.
Ο Πανιώνιος κύριοι ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι χρειάζεται οικονομική ενίσχυση αυτή τη στιγμή υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θυσιάζουν χρόνο, κόπο, και χρήματα για τον ερασιτέχνη Πανιώνιο για να κρατούν τον ερασιτεχνισμό αυτής της πόλης ψηλά όταν άλλα σωματεία εφοπλιστών καταρρέουν ημέρα με την ημέρα.
Δυστυχώς κύριε Τζουλάκη και όλοι εσείς του δημοτικού συμβουλίου για ακόμα μία φορά δείξατε το πόσο «Πανιώνιοι» είσαστε και το πόσο θέλετε και αγαπάτε τον Πανιώνιο στην πόλη σας.
Μας το έχετε αποδείξει βέβαια και στο μέλλον με τα έργα που έχετε κάνει σε όλο το γήπεδο, ακόμα περιμένουμε να φτιάξετε το δρομάκι που πηγαίνει στις θύρες 2-3 και να το φωτίσετε για να μην πηγαίνουν και βγαίνουν από το γήπεδο οι φίλαθλοι και χτυπάνε πάνω σε πέτρες, χόρτα, και να μην βλέπουν τίποτα στο σκοτεινό διάδρομο που βγάζει στον δρόμο.
Εμείς πάντως δεν απογοητευόμαστε ελπίζουμε στο καλύτερο και στους Πανιώνιους της δημοτικής αρχής να βάλουν επιτέλους την τάξη μέσα σε ένα ΑΝΤΙ-ΠΑΝΙΩΝΙΟ δήμο.


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: