Αρθρογραφία


Ανοίγει το προεκλογικό ματς με Δεληγιάννη - Κρικρή

Περιμένης Πέτρος | 24/12/2022

Ο Δεκέμβριος του 2022 κλείνει με τις πολιτικές δηλώσεις υποψηφίων για τον θώκο της δημαρχείας Νέας Σμύρνης. Η υποψηφιότητα της Κλαίρης Δεληγιάννη φαίνεται ότι είναι μια φυσική εξέλιξη της κεντρικής παράταξης Τζουλάκη. Τα χαρακτηριστικά της, φυσικά και πολιτικά, (γυναίκα, μάνα, με πολυετή εμπειρία στα πολιτικά της πόλης αλλά και κοινωνικές κόντρες με ομάδες που αφέθηκαν σε πολιτικές υποσχέσεις) την καθιστούν σίγουρα αναγνωρίσιμη υποψήφια. 
Στην αίθουσα του Ψηφιακού Μουσείου Νέας Σμύρνης, ανακοίνωσε η Κλαίρη Δεληγιάννη την υποψηφιότητά της για τις δημοτικές εκλογές 2023 και την σύμπραξη της παράταξης Λαρίσση - πλην των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Καρυτινού και Σαρδιανού. Η Δεληγιάννη είναι η πρώτη υποψήφια δήμαρχος που δηλωνει δημόσια σε ανοιχτή συνέντευξη Τύπου την πρόθεσή της να διεκδικήσει την δημαρχία στην Νέα Σμύρνη και ουσιαστικά ανοίγει άτυπα την προεκλογική περίοδο. Συγκινημένη σε αρκετά σημεία δήλωσε το ενδιαφέρον της για την ποιότητα ζωής στην πόλη και από ό,τι φαίνεται το πολιτικό πάντρεμα με Λαρίσση εκτός από αναμενόμενο, δείχνει και κάποια καλή πολιτική μαγιά.
Στον χώρο παρευρέθηκαν επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χανζαντουριάν, Συρίγος, Κονιδάρης, Γιατζίδης και Κουκάς, η πρώην αντιδήμαρχος Μπακαλοπούλου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Πανταζής και αρκετοί φίλοι και παράγοντες της πόλης καθώς και δημοσιογράφοι.

Τον ίδιο μήνα, επέλεξε και ο Γιώργος Κρικρής, να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Αναμφισβήτητα, η εκδήλωση από άποψη οργάνωσης και εκτέλεσης ήταν εντυπωσιακή για τα νεοσμυρναϊκά δεδομένα. Εξοπλισμός με υποστήριξη ήχου, βίντεο και autoque καθώς και διερμηνέα για ΑΜΕΑ, ο Κρικρής έδειξε ότι φέρνει ένα νέο αέρα τεχνολογίας στην υποψηφιότητά του και ίσως και στην διοίκηση του δήμου Νέας Σμύρνης. Από την άλλη, είναι πολλοί εκείνοι που είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που διαχειρήστηκε την καθαριότητα της πόλης.
Αυτό που αναμένουμε να δούμε, είναι αν τελικά οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για την θέση του Δημάρχου Νέας Σμύρνης θα φτάσουν μέχρι την υποψηφιότητα των εκλογών


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: