Αρθρογραφία


Παίζει "μπαλάκι" ο Πανιώνιος

Λεκάκης Ανδρέας | 15/02/2014

Η Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης καλωσόρισε το τμήμα πινγκ-πονγκ του ιστορικού γυμναστικού συλλόγου Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ως νέος της μέλος.
Χάρη στις προσπάθειες του Παναγιώτη Μάργαρη, Εφόρου πινγκ-πονγκ Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., το εγχείρημα πήρε σάρκα και οστά. Το νεοσύστατο τμήμα στεγάζεται στον ευρύτερο χώρου του γηπέδου του ποδοσφαίρου του γυμναστικού συλλόγου, διαθέτοντας ήδη υλικοτεχνική υποδομή, αλλά και εξήντα έξι (66) αθλητές, εκ των οποίων τριάντα δύο (32) παιδιά. Προπονητής του τμήματος έχει αναλάβει ο καθηγητής φυσικής αγωγής, με ειδικότητα στο πινγκ-πονγκ, Βαλάντης Μανουσάκης.
Το πρώτο διήμερο τουρνουά «Open Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. 2014» για Βετεράνους και Ανεξάρτητους Άντρες και Γυναίκες του νέου τμήματος διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας», έχοντας μεγάλη απήχηση και σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων όλων των ηλικιών. Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία με τον ΠΟΦΕΠΑ και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Με εξαιρετική υλικοτεχνική υποδομή, που πρόσφερε ο χορηγός του τουρνουά, οι Νεοσμυρνιώτες επιδόθηκαν στη μάχη της ρακέτας, ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.  
Το παρόν εκτός από τους εκατόν πενήντα (150) αγωνιζόμενους, μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, αλλά και παράγοντες του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.
Διαμορφώθηκαν κατηγορίες, ανά ηλικία και φύλο, με τους άντρες να εντάσσονται στις κατηγορίες 18 έως 39, 40 έως 49, 50 έως 59 και 60 και άνω και τις γυναίκες σε μία κατηγορία για όλες τις ηλικίες.
Το εγχείρημα θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένο, όπως δήλωσαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά στον Ανδρέα Λεκάκη οι Παναγιώτης Τσελέντης, Γενικός Αρχηγός Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., Παναγιώτης Μάργαρης, Έφορος Πινγκ – Πονγκ Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και Βαλάντης Μανουσάκης, προπονητής πινγκ – πονγκ.

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: