Αρθρογραφία


Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Ξέρω Που Ήρθα Και Που Μπορώ Να Φτάσω Την Ομάδα!»

Καραθανάσης Χρήστος | 13/12/2014

Στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή «Πανιώνια Πορεία» του WebTv – Radio της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr/radiostring, φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος και Team Manager της ομάδας Θανάσης Δούνης.
Οι δύο εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ο πρώτος αγωνιστικά και ο δεύτερος διοικητικά, μίλησαν για τα νέα του μπασκετικού Πανιωνίου με σκοπό την ενημέρωση, αλλά και το δέσιμο της πανιώνιας οικογένειας.
«Ήξερα που έρχομαι, ήξερα την ιστορία του Πανιωνίου, ήρθα με πίστη να βοηθήσω την ομάδα κατ’ αρχήν για να μείνει στην Α1 κατηγορία» δήλωσε ο νέος προπονητής της ομάδας τονίζοντας πως για το λόγο αυτό εργάζονται όλοι, μαζί και ο κόσμος, για να επιτευχθεί ένας στόχος εφικτός. Η επίτευξη του στόχου αυτού δείχνει να πραγματοποιείται σιγά – σιγά μετά τις πρόσφατες αγωνιστικές επιτυχίες. «Τέτοιες νίκες βοηθούν την ομάδα να αλλάξει ψυχολογία και να πιστέψει ότι μπορούν να έρθουν και περισσότερα θετικά αποτελέσματα» σχολίασε ο coach.
Ο Θανάσης Δούνης από την πλευρά της Διοίκησης δήλωσε ότι η ομάδα πρόλαβε οριακά να συμμετέχει στην Α1 κατηγορία υπό τη διοίκηση του κου Σταμούλη, αλλά και με την προσπάθεια παραγόντων και φιλάθλων. «Η ομάδα είναι στην Α1 και ο Πανιώνιος κοσμεί και θα κοσμεί για πολλά χρόνια τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της Ελλάδας» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι συμμετέχει ως απλός στρατιώτης και ως Νεοσμυρνιώτης φίλαθλος που αγαπάει την ομάδα του.
Ο coach Αλεξανδρής, σχολιάζοντας το αμιγώς τεχνικό κομμάτι, είπε ότι παθητικές άμυνες και κλειστές ζώνες κάποιων αντίπαλων ομάδων δεν βοηθούν την ομάδα να ανεβάσει ψηλά το σκορ και για αυτό χρειάζεται περισσότερη δουλειά για την αντιμετώπισή τους. «Δεν μας ενδιέφερε η διαφορά στα πρόσφατα παιχνίδια, αλλά η νίκη, η συμμετοχή πολλών αθλητών και η αποδοχή του κόσμου» εξήγησε, δηλώνοντας ότι φεύγει χαρούμενος από κάθε προπόνηση. Για τη συνεργασία του με το Γιώργο Διαμαντόπουλο δήλωσε τα καλύτερα για τον αθλητή αλλά και για την οικογένειά του. «Μέχρι το τέλος της χρονιάς είμαι σίγουρος ότι εφόσον τα παιδιά εργάζονται και συνεργάζονται όπως μέχρι σήμερα, η πρόοδος θα είναι μεγάλη γιατί ξέρω που μπορώ να τους οδηγήσω» είπε ο έμπειρος προπονητής.
Κλείνοντας, δήλωσε πως ο Πανιώνιος είναι μία πολύ μεγάλη μπασκετική οικογένεια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε παλαιότερες δόξες της ομάδας όπως ο Μίσσας, ο Φάνης, ο Λινάρδος και πολλοί άλλοι, μέσω των οποίων αγάπησε ένα κομμάτι της ομάδας και της ιστορίας του Πανιωνίου.

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: