Αρθρογραφία


Το Γυναικείο Μπάσκετ Του Πανιωνίου Στο Nstvlive

Καραθανάσης Χρήστος | 23/07/2016

του
Χρήστου Καραθανάση

Η τελευταία εκπομπή της Πανιώνιας πορείας  για την  φετινή σεζόν  ήταν αφιερωμένη στο γυναικείο μπάσκετ του Πανιωνίου μας  που κατάφερε επάξια να κερδίσει την άνοδο του στην Α1 κατηγορία για την επόμενη χρονιά. Καλεσμένοι μας στην εκπομπή ήταν δύο από τις αθλήτριες που έπαιξαν βασικό ρόλο για την επίτευξη αυτού του στόχου η Πωλίνα Σταμπούρλου  και η Σοφία  Γρηγορίου.
Μαζί τους ήταν και ένας από τους διοικητικούς συντελεστές του τμήματος,  που από την αρχή της χρονιάς μπήκε στην “διοικούσα επιτροπή”  που είναι υπεύθυνη για την άψογη λειτουργία του, ο δικηγόρος  Πάρις Αναστασάκος.  
Αυτή λοιπόν η επιτροπή αποτελείται από τον Σπύρο Πούλο, τον Γιάννη Στεργιόπουλο, τον διακεκριμένο χειρούργο Κο Μανώλη Μπριλλάκη, τον παριστάμενο Πάρι Αναστασάκο και έχει επικεφαλής –Συντονιστή τον Παναγιώτη Λόξα. Σε αυτή την ομάδα ανθρώπων δίνει εδώ και πολλά χρόνια την ακούραστη και αμέριστη συμπαράσταση του και ο Μεγάλος εργάτης του γυναικείου μπάσκετ ο  Τάκης  Κολώνιας!
 Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Κος Αναστασάκος, ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, που ξεκινά από τα μέσα Σεπτέμβρη  περίπου με τους αγώνες Κυπέλλου και μετά τον Οκτώβρη το πρωτάθλημα, έχει ήδη αρχίσει με το πέρας της προγούμενης  χρονιάς. Η “επιτροπή “ έχει  όπως έπρεπε και εγκαίρως ανανεώσει την συνεργασία της με όλες τις βασικές παίκτριες της ομάδας που κέρδισε την άνοδο. Αυτές είναι η Τζούλη Στεφανίδου, η Πωλίνα Σταμπούρλου, η Αλεξία Μπότσαρη, η Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη και η Σοφία Γρηγορίου. Αυτή η ανανέωση της συνεργασίας όλων αυτών των αθλητριών με τον Σύλλογο μας ήταν και το έμπρακτο <<ευχαριστώ>> των διοικούντων του τμήματος στις κοπέλες για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Α1 κατηγορία. Με αυτόν τον τρόπο το γυναικείο μπάσκετ του Πανιωνίου μας θα μπορέσει να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί και την νέα χρονιά με την διατήρηση φυσικά και στο επιτυχημένο προπονητικό  team των  Τσίκληρα και Γιαννουλάκη.
Μάλιστα μετά την προσθήκη  στο ρόστερ της ομάδας  της  ψηλής  Αμερικάνας αθλήτριας Κέιτι Χίλι ( θέσεις 4 και 5), της Γρηγορίας  Πατεράκη  και  της  Ιωάννας  Τσιαδή , οι διοικούντες  του τμήματος είναι σε επαφή αυτές τις μέρες  για να κλείσουν ακόμα 2 παίκτριες και ίσως και την 2η ξένη παίκτρια που έχει δικαίωμα η ομάδα .
Στην αρχή των τοποθετήσεων τους, οι 2 αθλήτριες του Συλλόγου μας έδωσαν έμφαση στο σοβαρό και έντονο ρυθμό των προπονήσεων ου γίνονται ήδη στο γήπεδο μέσα στον Ιούλιο από την ομάδα . Σαν να βρισκόμαστε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς όπως τόνισε η Σοφία Γρηγορίου . Η Πωλίνα Σταμπούρλου έδωσε ιδιαίτερη  έμφαση στην παρουσία του κόσμου στο  Αρτάκης  για την νέα χρονιά και πόσο σημαντικό θα είναι να γίνει ο 6ος παίκτης της ομάδας μας. Σε αυτό συμφώνησε απόλυτα και η συμπαίκτρια της Σοφία Γρηγορίου που ανέφερε την ψυχολογική ανάταση που χρειάζεται η ομάδα φέτος περισσότερο από ποτέ για να πετύχει μεγάλες νίκες .
Ραντεβού λοιπόν πάλι τον Σεπτέμβρη με την παρουσίαση της ομάδας έχοντας ολοκληρωμένο ρόστερ στο κλειστό της Αρτάκης  με τις καινούργιες και πολύ μοντέρνες εμφανίσεις
Tο διαδικτυακό κανάλι μας: www.nstv.gr, θα βρίσκεται όπως πάντα εκεί για να ενημερώσει τον κόσμο του Ιστορικού για όλα όσα γίνουν και εκείνο το απόγευμα .


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: