Αρθρογραφία


Στην Προπόνηση Του Γυναικείου Μπάσκετ Η Κάμερα Του Nstv

Καραθανάσης Χρήστος | 12/12/2015

του Χρήστου Καραθανάση

Στο κλειστό γήπεδο της Αρτάκης, όπου προπονείται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ., βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.
Ο Άγγελος Γιαννουλάκης, προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, μίλησε για το στόχο της ομάδας να καταλάβει μία από τις δύο θέσεις στο τέλος της σαιζόν που θα την οδηγήσει στην Α1 κατηγορία. Εξήγησε πως ο τρόπος για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός είναι οι κανόνες και η πειθαρχία, το καλό και οικογενειακό κλίμα και φυσικά η σκληρή δουλειά. Αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με τη Δάφνη, τη δυνατότερη ομάδα της κατηγορίας, το οποίο η γυναικεία ομάδα δυστυχώς έχασε, καταφέρνοντας όμως να κρατήσει πολύ μικρή διαφορά, αλλά και να προηγηθεί λίγο πριν το τέλος και τόνισε τη σημασία των επόμενων τριών νικών της ομάδας έναντι των αντιπάλων της.
Ο Σπύρος Πούλος, μέλος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της επιτροπής να δώσει ώθηση στις γυναικείες υποδομές της ομάδας, τονίζοντας πως φέτος είναι η καλύτερη χρονιά για την ομάδα. Συμπλήρωσε πως στόχος της επιτροπής είναι να δημιουργούν καλές παίκτριες που θα ανεβάσουν την ομάδα σε ψηλότερη κατηγορία.
Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Μαρία Παναγιωτοπούλου αναφέρθηκε στους ανθρώπους που προσπαθούν να τις βοηθήσουν να ανέβουν κατηγορία, συμπληρώνοντας πως η χρονιά έχει ξεκινήσει καλά.
Η guard Πωλίνα Σταμπούρλου μίλησε για την προσπάθεια των παλαιότερων και εμπειρότερων παικτριών να βοηθήσουν τις  νεότερες να ενταχθούν τόσο στην ομάδα, όσο και να αντιληφθούν «τι εστί Πανιώνιος».
Τέλος, η Κωνσταντίνα Πούλου και η Χριστίνα Μπάμπη, οι «μικρές» που πρόσφατα πέρασαν από τις υποδομές του Πανιωνίου στην γυναικεία ομάδα, εξέφρασαν τη χαρά τους για τη συμμετοχή τους αλλά και τη δυνατότητα να μάθουν από τις εμπειρότερες συμπαίκτριές τους.


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: