Αρθρογραφία


Ο Superman Πάγκαλης

Γιαννακούρης Νίκος | 11/06/2016

του Νίκου Γιαννακούρη

Οι πιο πολλοί από τους τυχερούς που δουλεύουν ακόμη, συνήθως παραπονιούνται ότι δεν τους φτάνει ο χρόνοςούτε για να κάνουνπράγματα που αγαπάvε.
Στη ΝέαΣμύρνη όμως υπάρχει η εξαίρεση του κανόνα, ζει ανάμεσα μας είναι ο δικός μας Σουπερ Μαν. Για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία το όνομα του είναι Πάγκαλης.
Ο κύριος Ανδρέας Πάγκαλης εξασκεί το πολύ απαιτητικό και συνάμα κοινωνικό επάγγελμα του γιατρού με μεγάλη επιτυχία από ότι συνομολογούν οι ασθενείς του. Παράλληλα με την επαγγελματική του ιδιότητα είναι και οικογενειάρχης και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κύριου Κουτελάκη και πρόσφατα αντιπρόεδρος  στην τοπική του Σύριζα στη Νέα Σμύρνη.
Συγγνώμη να διορθώσω το λάθος αλλά ένα μυαλό είναι αυτό μπερδεύτηκα, αντιπρόεδρος στην τοπική της Νέας Δημοκρατίας στην Νέα Σμύρνη. Να ξαναζητήσω συγγνώμη για το λάθος μου, αλλά επειδή ο κύριος Κουτελάκης και η παράταξη του στο παρελθόν δεν συμμερίζονταν τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας είναι λογικό να μπερδέψει κάποιος τις τοπικές.
Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα μπορούσε κάλλιστα να αντιμετωπίσει προβλήματα διχασμένης προσωπικότητας αν την ιδία μέρα το πρωί στο Δήμο πάρκαρε την δεξιά του νοοτροπία και χρησιμοποιούσε την αριστερή του ιδεολογία του, ώστε να μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα, πρώτα στους δημότες και μετά στην παράταξη με την οποία εξελέγη. Το απόγευμα στην τοπική της Νέας Δημοκρατίας να παρκάρει τις αριστερές ιδέες και να χρησιμοποιεί την δεξιά του νοοτροπία όπως οφείλει ως αντιπρόεδρος της τοπικής ενεργώντας το απόγευμα με μέλημα το συμφέρον του κόμματος και των Νεοδημοκρατών.
Ένας άνθρωπος σαν όλους εμάς, σίγουρα δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει ούτε σωματικά ούτε ψυχικά στο να ασκεί πολλαπλούς και ριζικά αντικρουόμενους ρόλους. Αν δεν ήταν υπεράνθρωπος, κάποιος κακόπιστος θα σκεφτόταν πως ο λόγος που έχει τόσους πολλούς ρόλους είναι είτε γιατί δεν δίνει βάση στην ιδεολογία του κόμματος του, είτε γιατί πάνω από όλα βάζει το προσωπικό του συμφέρον.
Ευτυχώς όμως για όλους εμάς ο κύριος Πάγκαλης είναι ο Σούπερμαν της Νέας Σμύρνης και γι αυτό δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Είναι πολύ πιθανόν στις επόμενες εκλογές να πείσει τον Κύριο Κουτελάκη να κάνει αγώνα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: