Αρθρογραφία


Παρανομεί Και Πάλι Ο Δήμος Της Νέας Σμύρνης;

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 12/12/2015

Υπάρχουν μάχιμοι υπέρ του συμφέροντος του λαού και δήμαρχοι “γιαλαντζί” ήρωες.  Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Σταύρος Τζουλάκης. Λαμπρό παιδί του ΠΑΣΟΚ που ΟΛΟΙ αγαπήσαμε που «φροντίζει» τα παιδιά του και τους άλλους τους μη κλαδικούς όχι μόνο τους αφήνει στην τύχη τους. Θυμόμαστε με   περισσή αηδία την αντιμετώπιση που είχε τότε ο Τζουλάκης και όλη η παράταξη του πλην του Λαδόπουλου που αντιστάθηκε στον παραλογισμό όχι μόνο να τιμωρηθεί η κουλουρτζού. Η κ. Ειρήνη όχι μόνο έπεσε θύμα της σκληρότητας του κράτους αλλά με τα τερτίπια τους ο Τζουλάκης, η Απέργη και ο Χατζαντουριάν συμπαρασύροντας και την υπόλοιπη άβουλη παράταξη τους ανέβαλλαν συνεχώς να συζητήσουν το θέμα του προστίμου της άτυχης γυναίκας που σε καιρό κρίσης πουλούσε κουλούρια για να ζήσει. Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Όταν αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο δήμος με την συμβολή του Κονιδάρη κωλυσιεργούσε στην διαδικασία των αδειών, ο Τζουλάκης με τις γνωστές «δημοκρατικές» του μεθόδους εισηγήθηκε να μην πάρει ΚΑΝΕΙΣ άδεια, διότι θα χάλαγε «την αισθητική της πλατείας», όπως είπε. Όταν όμως είναι να “χαϊδέψει” τα αυτιά των υπαλλήλων και πιθανών υποστηρικτών του, εκεί το πράμα αλλάζει. Εξάλλου η κ. Ειρήνη, το μόνο που μπορούσε να προσφέρει είναι ένα κουλούρι, ενώ οι άλλοι το “σουσάμι” που χρειάζεται ένας επαγγελματίας πολιτικός: τις ψήφους τους. Ο Τζουλάκης, αποφάσισε να εξαντλήσει όλα μέσα για να προασπίσει τους υπαλλήλους που το ίδιο το δημόσιο είχε απολύσει. Το χειρότερο είναι όμως ότι παρανόμησε εναντίον μας και δεν υπερασπίστηκε, όπως έκανε στην περίπτωση της κ. Ειρήνης, το δημόσιο συμφέρον. Δεν έκανε ένσταση, όπως είναι αναγκασμένος, στην πρωτόδικη απόφαση και όχι τελεσίδικη όπως έγραψαν φιλοπασοκικά έντυπα, που όριζε να γυρίσουν οι εργαζόμενοι στα πόστα τους. Όμως ο Επίτροπος δεν «μασάει» και έστειλε «ραβασάκι» στον Τζουλάκη γράφοντας:
«Εφιστάται η προσοχή σας, ως προς το ότι δεν ασκήσατε τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα κατά των πρωτόδικων δικαστικών αποφάσεων, ως είχατε υποχρέωση, με αποτέλεσμα να καταστούν οι αποφάσεις αυτές τελεσίδικες και να υποστεί ζημία ο Δήμος»
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζουλάκης αδιαφορεί για τον νόμο. Στην περίπτωση του σκανδάλου του Πανιωνίου, με κατηγορούμενους εκτός των άλλων τον Κουτελάκη, την Ιακωβάκη, την Κορκοβίλη (εργαζόμενη στον δήμο), με εισήγηση του Τζουλάκη η πλειοψηφία του δημοτικού συμβούλιου πήρε απόφαση να ΜΗΝ παραστεί στην δίκη πολιτική αγωγή υπέρ των συμφερόντων του δημοσίου! Τελικά ο νόμος από τους ισχυρούς εναντίον των αδυνάτων. Παρόλα αυτά αν ο Σύλλογος Εργαζομένων Νέας Σμύρνης και κυρίως ο Παπουτσής και Γιαννιώτης είχαν έστω ένα ίχνος αυτοσεβασμού θα απέκλειαν αυτήν την «βοήθεια» του Τζουλάκη διότι κατά τα άλλα θέλουν να μας πείσουν ότι είναι ανεξάρτητοι από τις μικροπολιτικές του δημάρχου. Γελάνε και οι κάδοι των απορριμάτων!

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: