Αρθρογραφία


Κάγκελα Κάγκελα Παντού

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 23/07/2016

Τώρα τελευταία ο δήμαρχος Τζουλάκης και οι λοιποί γύρω του προσπαθούν να δημιουργήσουν μια επιχειρηματολογία ότι όποιος λέει και γράφει για τις αποτυχίες της διοίκησης του δήμου έχει προσωπικά, απειλεί κτλ και άλλες ασυναρτησίες. Η αληθεία και η πραγματικότητα είναι όμως διαφορετική και όποιον δεν βαδίζει με το σήμερα μπορείς να τον πεις και δεινόσαυρο. Στην Νέα Σμύρνη που μεγαλώσαμε, οι επαγγελματίες πολιτικοί είχαν συνηθήσει να προσαρμόζουν τον λόγο και τις υποσχέσεις τους ανάλογα με το κοινό που είχε την ατυχία να τους ακούει. Τον 21ο αιώνα τα πράγματα όμως δείχνουν να έχουν αλλάξει. Ο κόσμος, και περισσότερη και καλύτερη και αφιλτράριστη ενημέρωση έχει. Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν λάβει προωτοκαθεδρία στις καταγγελίες των κατοίκων αφού από ό,τι φαίνεται το να καταγγείλεις κάτι στον δήμο μάλλον με αδιαφορία θα αντιμετωπιστεί. Ο δήμαρχος Τζουλάκης έχει δεσμευτεί ότι θα ποινικοποιήσει όσους τον “απειλούν”. Ας δούμε λοιπόν πως φωνάζει ο κόσμος που έχει φτάσει στο αμήν με την προχειρότητα και την άσχημη επικάλυψη “έργων ανάπλασης” του Τζουλάκη, του Κούπα, του Κονιδάρη και των λοιπών ΠΑΣΟΚομαθών.

Giorgos Afentoulidis

Παιδική χαρά «ο φαλτσέτας»

Η Δημοτική αρχή είναι πλέον επικίνδυνη. Εκσυγχρονίστηκαν λένε 4 παιδικές χαρές. Πήγαμε στην κακοποιημένη πλατεία Χρυσοστόμου και στην «λακκούβα».
Λένε «Η ασφάλεια διασφαλίσθηκε με την ολοκληρωμένη περίφραξη.» (η ανακοίνωση του δήμου εδώhttp://www.neasmyrni.gr/Formes/2016/dt_paidikanapl2016.pdf).
ΠΡΟΣΟΧΗ. Η περίφραξη είναι μεταλλικό πλέγμα από μαχαίρια. Ακουμπάς και το αίμα τρέχει. Τα παιδιά επίσης τρέχουν στις παιδικές χαρές. Όποιο παιδί σκοντάψει, πέσει, σπρωχτεί … πάνω στη περίφραξη θα χρειαστεί ραπτομηχανή. Καταστροφολογία, δυστυχώς όχι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Έτσι για να δούμε πως δουλεύει το όραμα της ψήφου, αντιδήμαρχος Κονιδάρης Διονύσης που διαφημίζει τον εαυτό του για το μεγάλο έργο είναι ο πρόεδρος επιτροπής ποιότητας ζωής που με κάτι πολιτικά αιρετά τσόκαρα του αντιδήμαρχου πολιτισμού Χατζατουριάν δίνει καμιά 300 άδειες καφετεριών το χρόνο, και έχουν κάνει την πλατεία καφεβοθροπωλείον.
Άντε Τζουλάκη στον άλλο «εκσυγχρονισμό» ευχόμεθα και ηλεκτροφόρους φράχτες τύπου Έβρου

Lisa Kourkouvela

Θα ήθελα να γνωρίσω τους ανθρώπους που ανακαίνισαν τις παιδικές χαρές στην νεα σμυρνη.
Μες στο χώμα...Περίφραξη με μεταλλικά ψυχρά καγκελάκια που θυμίζουν κλουβιά για ....Χάμστερ...
Κανένα παγκάκι στον εσωτερικό χώρο...
Ίσως αυτοί οί άνθρωποι δεν έχουν πάει ποτέ παιδιά σε κούνιες....Δεν έχουν δει μαμάδες με 2-3 παιδιά που μπορεί να έχουν καρότσι μαζί τους...Να θέλουν να ταϊσουν το μικρότερο παιδί,να θέλουν να καθήσουν αλλά ταυτόχρονα να προσέχουν κ το μεγαλύτερο παιδάκι που παίζει...
Τις γιαγιάδες και τους παπούδες μην το συζητήσω...Να παίρνουν σκαμπό απο το σπίτι τους για να είναι κοντά στα εγγονάκια...
Comments
 Alexander Mantos Είσαι υπερβολική!

Lisa Kourkouvela ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΑ!!!!!!!

Alexander Mantos Οτι και να είσαι , είσαι υπερβολική χεχεχεχε !

Lisa Kourkouvela ΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΟΥΝΙΕΣ....

Melina Deliyiannopoulou Υπερρρρρβολεεεεες
 
Evy Pozidou συμφωνω με το πρώτο κομμάτι, όσον αφορά τα παγκάκια εμείς έχουμε!!!

Lisa Kourkouvela ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ....

Eleni Papadaki και δέντρα επίσης εκτός περίφραξης!!
 
Lisa Kourkouvela ΠΑΡΕ ΚΑΠΕΛΟ....ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!!
 
Eleni Papadaki και σκαμπό!!!

Lisa Kourkouvela ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΟΛΛΑ....!!!

Lizzy Handakari Ωραία αντί να τα λέμε μετξύ μας γιατί δεν κάνουμε μερικά τηλέφωνα στον Δήμο; Ποιές παιδικές χαρές είναι αυτές;
 
Lisa Kourkouvela ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΚΟΥΝΕ!! ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.....
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ καλο θα ηταν να εχουμε και συγκεκριμενες παιδικες χαρες για να αναδειξουμε καλυτερα
 
Lisa Kourkouvela ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΗ (ΛΑΚΟΥΒΑ)
 
Menelaos Koyrkoybelas Τα λεφτά να πέφτουν και οι προμήθειες.....τα παιδιά δεν κάνουν παράπονα....
 
Andreas Trachilis Μιλαμε για δραμα και χαλια. Οι περισσοτεροι πηγαινουν στις παιδικες χαρες του Παλαιου Φαληρου

ΟΔΗΓΙΕΣ στους “απρόσεχτους”  γονείς

Την μεγαλύτερη δημοσιογραφική κοτσάνα για το θέμα την έχει γράψει η Ζαχαρένια Λαρεντζάκη από την εφημερίδα “Ο Δημοσιογράφος”. (Παλιότερα λάμβανε χρήματα για δημοσιεύσεις του δήμου Νέας Σμύρνης -όχι πλεόν). Σε άρθρο με τίτλο “ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ” αφού εγκωμιάζει το έργο των παιδικών χαρών του Τζουλάκη και Κονιδάρη με συνεντεύξεις του στυλ “Η ασφάλεια διασφαλίσθηκε με την ολοκληρωμένη περίφραξη. Η άνεση και η αισθητική καθώς προσθέσαμε πολύ χρώμα, καινούργια παγκάκια, καινούργιο σύγχρονο δάπεδο” Τζουλάκης και “Η μεταλλική περίφραξη που τοποθετήθηκε είναι σύγχρονου σχεδιασμού και ασφαλέστερη από τις προηγούμενες εφόσον τηρεί όλες τις απαραίτητες από τη νομοθεσία προδιαγραφές, έχει τα απαιτούμενα επιτρεπτά ανοίγματα ώστε να αποφεύγονται ατυχήματα” (Κονιδάρης), στο τέλος του άρθρου δίνει ΟΔΗΓΙΕΣ στους “απρόσεχτους”  γονείς γράφοντας για αυτούς “Η εφημερίδα μας θα ήθελε τέλος να επισημάνει την ανάγκη ορθής χρήσης των νέων χώρων από παιδιά και γονείς”. Κατά τα άλλα επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και καταλαβαίνει το αυτού του τύπου ρεπορτάζ σχολίασε ελεύθερα από κάτω

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ
NEASMYRNI.NET.GR|BY ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ
Comments

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ
NEASMYRNI.NET.GR|BY ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ
Comments
 
Κωνσταντίνος Τσέλιος Να περάσει ο κύριος Κονιδαρης μια βόλτα από την Ταταουλων να πάρει τα συγχαρητήρια όλων των γονέων. Η Τσουληθρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά. Μετά από επίσκεψη μου στο Δημαρχείο μου ανακοινώθηκε ότι η τσουληθρα είναι αναρριχιτικη για παιδιά άνω των 6 ετών. Με αυτή την επιλογή αμέσως αποκλείει ο Δήμος τα μικρότερα παιδιά που κάνουν περισσότερο χρήση των παιδικών χαρων, γίνεται πιο επικίνδυνο το παιχνίδι τους και δεν ενημερώνουν τον κόσμο με μια πινακίδα. Είναι τελείως ανεγκεφαλοι όσοι επέλεξαν αυτά τα όργανα. Επίσης παρόλο που έχω καταθέσει την αναφορά μου στο site του Δήμου, δεν έχω πάρει απάντηση.


Anna Roylia Τήν παιδική χαρά τής πλατείας να φτιάξουν γιατί όι τάπητες είναι κολλημενοι στραβά και τα παιδιά τρώνε τα μούτρα τους!Ή κόρη μου έσπασε το πόδι της προχθες με ένα απλό τρέξιμο! Όι γιαγιάδες βουλιάζουν και παθαίνουν διαστρέμματα! Τί άλλο πια?

Pinelopi Papadimitriou ΑΑαααχ καλέ παιδική χαρά είναι τελικά εκεί στην πλατεία Βασ.Γεωργίου?Εγώ νόμιζα ότι ήταν αφοδευτήριο για γάτες με τόση άμμο κάτω!!!!!!!!!...Γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ αν πάω τα παιδιά μου εκεί για παιχνίδι εεεεεεεεε .. ένα σκα...ο θα μου το φέρουν σε κανένα κουβαδάκι!!!!!!Κωνσταντίνος Τσέλιος χώσε κι εγώ μαζί σου!

Κωνσταντίνος Τσέλιος Καλύτερα να τις άφηναν όπως ήταν. Σκατά τα έκαναν.

Sophia Angel Συνεχίζονται οι χάλια αναπλάσεις...
με μεταλλική περίφραξη λες και πρόκειται για μόνιμο εργοτάξιο ή κλουβί ζώων και άπειρα χαλίκια για να πέφτουμε και να χτυπάμε και να χάνονται τα μονοπάτια, η πόρτα της περίφραξης δεν φαίνεται καν ευκρινώς, πριν η πλατεία και η παιδική χαρά Βασ.Γεωργίου ήταν πολύ πιο όμορφη με τους θάμνους (που ξεριζώθηκαν) και την βαμμένη πράσινη περίφραξη που ταίριαζε με το περιβάλλον. Κανείς δεν βρισκόταν σε κίνδυνο, κανείς δεν ένιωθε φυλακισμένος. Αυτά τα κάγκελα είναι επικίνδυνα γιατί είναι άγρια στην επιφάνεια τους. Χαλάσατε την πλατεία.

Eirini Zervou Το αισχος της παιδικης χαρας των σκυλων πρεπει να ανακαινησουν για να μαζευουν ολοι τα σκυλια τους απο τις γυρω περιοχες να λυσανε & να εχουμε τετοιο παρκο & να μην μπορουν να το κανουν μια παιδικη χαρα να παιζουν τα παιδια μας αναφερομαι στο παρκο της οδου Ραιδεστου & Αλικαρνασσου διπλα απο την Λεοντιο!!!!!!

Giorgos Kiriakopoulos Οπου υπαρχει αποχετευση,βγαινουν κατσαριδες στρατιες λεμε ΨΕΚΑΣΤΕ...


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: