Αρθρογραφία


Η Κουτετέ Απαντάει Στον Νικάκη

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 14/03/2015

Δράττομαι της ευκαιρίας του σχόλιού σας στο μηνιαίο έντυπό σας «ο Προφήτης της Νέας Σμύρνης» τεύχος Ιανουαρίου που αφορά στη δημόσια «επίθεση» προς το πρόσωπό μου ως μέλος του ΝΠΔΔ ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης από την τοπική εφημερίδα «τα Επίκαιρα», σχετικά με πρόσφατη εκδρομή των ΚΑΠΗ στην Πελοπόννησο, για να σχολιάσω τα ακόλουθα:
Αρχικά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την εν λόγω εφημερίδα που αφιερώνει περί τη μιάμιση σελίδα εκ των είκοσι τεσσάρων της σε θέματα που αφορούν τη Νέα Σμύρνη, πόλη στην οποία η εφημερίδα εδρεύει και δραστηριοποιείται.
Περαιτέρω, θέλω να τονίσω ότι τις απαντήσεις μας στο θέμα που κατά την εφημερίδα προέκυψε, τις έχουμε δώσει ως παράταξη, αλλά και προσωπικά εγώ ως Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του ΝΠΔΔ των ΚΑΠΗ, σε δύο Δημοτικά Συμβούλια, στιγμιότυπα των οποίων, θα βρει ο εκδότης της εφημερίδας «Τα Επίκαιρα» ,αναρτημένα στην ιστοσελίδα www.nstv.gr.
Επιπλέον, θέλω να υπογραμμίσω πως μέσω των πολιτικών μας τοποθετήσεων ως παράταξη «Νέα Σμύρνη Ποιότητα Ζωής», επί του θέματος, που η συγκεκριμένη εφημερίδα παρουσιάζει ότι προέκυψε, προστατέψαμε το θεσμό του Δημοτικού Συμβούλου, αλλά και αυτόν του Δημοσίου Υπαλλήλου, θεσμούς που ο τότε Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ ευτέλισε, ζητώντας την παραίτηση της γράφουσας, αλλά και δύο Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου μας.
Φυσικά, ο ίδιος ο Δήμαρχος απαξίωσε σε επόμενο Συμβούλιο τις απρεπείς και αδιανόητες απαιτήσεις του τότε Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ και πολιτικού συναδέλφου του.
Είναι προφανές ότι η συμμετοχή Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Ποιότητα Ζωής» στο ΝΠΔΔ των ΚΑΠΗ δίνει μόνο προστιθέμενη αξία λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας τους σε αυτό.  
Προτείνω στον εκδότη της εφημερίδας να … συνεχίσει το εκτενές ρεπορτάζ μέχρι και την πρόσφατη παραίτηση του προ τριμήνου νεοεκλεγέντα Προέδρου του ΝΠΔΔ και να μας ενημερώσει, και επ αυτού αφιερώνοντας λίγο παραπάνω χώρο και σε αυτήν την εξέλιξη και τις …παραμέτρους της.
Κλείνοντας, συνιστώ στον εκδότη της εφημερίδας «Τα Επίκαιρα», όταν απαιτεί σεβασμό λόγω της παλαιότητάς του στο χώρο του, να τον επιστρέφει κιόλας στους άλλους λόγω δικής τους παλαιότητας και εμπειρίας στο δικό τους χώρο.
Κατερίνα Κουτετέ
Δημοτική Σύμβουλος Παράταξης «Νέα Σμύρνη – Ποιότητα Ζωής»
Μέλος ΝΠΔΔ ΚΑΠΗ

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: