Αρθρογραφία


Τρίτη Συνεχόμενη Χρονιά Ολόχρυσες Οι Κορασίδες Του Πανιωνίου ΓΣΣ

Λεκάκης Ανδρέας | 13/06/2015

του Ανδρέα Λεκάκη

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λαυρίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Παίδων – Κορασίδων.
Στην κατηγορία Κορασίδων Γ συμμετείχαν ο Πανιώνιος, η Ειρήνη Περιστερίου, ο Α.Σ. Ιάσων Βόλου, ο Α.Γ.Σ. Πρότυπος, ο Γ.Ο. Αίας Θερμαϊκού, ο Προμηθέας Ξάνθης και ο Α.Ο. Γυμναστική Αναγέννηση. Οι ομάδες αγωνίστηκαν στο άλμα, στο δίζυγο, στη δοκό και στις ασκήσεις εδάφους.
Η ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. στέφθηκε πρωταθλήτρια για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με το Περιστέρι και τον Πρότυπο Θεσσαλονίκης να καταλαμβάνουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές νεαρές αθλήτριες του Πανιωνίου πρώτευσαν και σε ατομικό επίπεδο.
Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr μίλησε ο Ολυμπιονίκης στο άθλημα των κρίκων Δημοσθένης Ταμπάκος, ο οποίος παρακολούθησε τα αγωνίσματα, θεωρώντας «ενθαρρυντικό για το μέλλον της ενόργανης γυμναστικής τη μεγάλη συμμετοχή παιδιών αυτών των ηλικιών» και τόνισε πως «ανέκαθεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις με τον Πανιώνιο τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου».
Η Βίκυ Αλιμπράντη, προπονήτρια ενόργανης γυμναστικής των Κορασίδων Γ, σχολίασε την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία του τμήματος, θεωρώντας πως η μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς οδήγησε στη νίκη και στην ανταμοιβή, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως την επόμενη χρονιά η ομάδα θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.
Ο Γενικός Γραμματέας του Πανιωνίου Δημήτρης Μιχαηλίδης, μιλώντας εκ μέρους της Διοίκησης, μας θύμισε, πέραν των πρόσφατων επιτυχιών του τμήματος, πως από το 1983 έως και σήμερα το τμήμα χαρίζει μόνο επιτυχίες, υπογραμμίζοντας ότι τα πρωταθλήματα έχουν μεγάλη ουσία στο γνήσιο αθλητισμό όπου ο Πανιώνιος διακρίνεται για το εύρος των επιτυχιών του.  


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: