Αρθρογραφία


Χέρι-χέρι με τον Βενέτη Νέας Σμύρνης και το βόλλευ γυναικών του Πανιωνίου

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 28/10/2016

Είναι πραγματικά μια πολύ ευχάριστη δυσκολία να μπει κανείς στο Food Hall του ΒΕΝΕΤΗ στην πλατεία Νέας Σμύρνης για να διαλέξει αυτό που θέλει. Είτε πρωί, είτε μεσημέρι, είτε απόγευμα, η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που χρειάζεται ώρα για να μην διαλέξει και κάτι παραπάνω από αυτό για το οποίο το επισκέφτηκε.
Και ενώ η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr κατέγραφε την ποικιλία γλυκών, αρτοσκευασμάτων και μαγειρευτών, τέσσερις παίχτριες του βόλλεϋ γυναικών του Ιστορικού «έσκασαν μύτη» για μεσημεριανό lunch.
Έτσι, η Μαρία Παπαδάκη, η Ιωάννα Γκουντιμένκο, η Σεβαστή Μπανίκα και η Αναστασία Σιρινίνα παρήγγειλαν για μεσημεριανό τέσσερα πιάτα από το μενού με τα μαγειρευτά του ΒΕΝΕΤΗ Food Hall, θυμίζοντας μας πως το μαγαζί είναι από τους βασικούς χορηγούς και στο βόλλεϋ γυναικών του Πανιωνίου.
Η Άννα, υπεύθυνη του καταστήματος, μας ενημέρωσε για τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων που προσφέρονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αναφερόμενη πιο αναλυτικά στο μενού των μαγειρευτών, το οποίο περιλαμβάνει έξι διαφορετικά πιάτα κάθε ημέρα με ποικιλία κρεατικών, ψαρικών και ζυμαρικών, ενώ δεν λείπουν φυσικά οι φρέσκες δροσερές σαλάτες.
Τα προϊόντα ΒΕΝΕΤΗΣ μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί τόσο στο χώρο του ΒΕΝΕΤΗ της Νέας Σμύρνης, όσο και μέσω delivery. Φυσικά, αν η μέρα προσφέρεται, μπορεί να τα απολαύσει και στο ίδιο το μαγαζί, αν προλάβει βέβαια να βρει τραπέζι …

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: