Αρθρογραφία


Panthers Και Nstvlive Μαζί Κάθε Δευτέρα Στις 10.00Μμ

Nstv διαδικτυακή τηλεόραση Νέας Σμύρνης | 29/04/2017

Οι Πάνθηρες εξέδωσαν ανακοίνωση για το μπάσκετ του ιστορικού, αλλά και για την «μεγάλη» επιστροφή στην επικοινωνία με όλους μας
Η ανακοίνωση των Πανθήρων Τραγουδήσαμε, φωνάξαμε, χειροκροτήσαμε. Αποτέλεσμα : νίκη νούμερο 23 για την ομάδα του μπάσκετ. Το μαγικό νούμερο είναι το 27! Εκεί πρέπει να φτάσουμε και εκεί θα φτάσουμε χέρι – χέρι με την ομάδα.
Μόνο τότε θα βγάλουμε τα μαύρα (του πένθους), μόνο τότε θα έχουμε δικαίωμα να χαρούμε. Καμία νίκη στη β’ εθνική, καμία νίκη στην Α2 δεν είναι για μας επιτυχία. Επιτυχία θα είναι του χρόνου η πρώτη νίκη, στην 1η αγωνιστική της Α1.
Μέχρι τότε όμως έχει πόλεμο και όποιοι είναι μαχητές θα αγωνιστούν μαζί μας και με τους παίχτες. Οι υπόλοιποι μας είναι αδιάφοροι.
Από την Δευτέρα 1η Μαΐου, αποκτούμε την δική μας ραδιοφωνική εκπομπή/φωνή. Με τη βοήθεια του NStv, ‘’ Η Φωνή των Πανθήρων” θα ακουστεί και πάλι! Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε (στον Sprint Fm) και ήρθε η ώρα να επανεκκινήσουμε μια από τις αγαπημένες μας παλιές  συνήθειες (μαζί με τον τηλεφωνητή!)
Κάθε Δευτέρα λοιπόν, στις 22:00 και για μια ώρα, να είστε όλοι συντονισμένοι σε υπολογιστές, κινητά (άλλαξαν οι εποχές και το παραδοσιακό fm δίνει πλέον τη σκυτάλη στο web radio) και λοιπές συσκευές. Θα δώσουμε σύντομα link αλλά και τρόπους που θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας κατά τη διάρκεια της εκπομπής!
Καλές διακοπές σε όσους φύγουν, καλή ξεκούραση στις ομάδες μας και από Δευτέρα να γυρίσουμε και πάλι δυνατοί και μάχιμοι για το τελευταίο σκέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα κληθούμε να συσπειρωθούμε και σαν μια γροθιά να βοηθήσουμε τη μπάλα αλλά και τα μπάσκετ (ανδρών και γυναικών) να πετύχουν τους στόχους τους/μας!
Καλές γιορτές μάγκες/ισσες!
Υ.Γ. Στη Νέα Σμύρνη έχει διόδια χέστες!
Panthers Club 1983

 Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: