Αρθρογραφία


Τίμησε Τον Μιχάλη Ζαλώνη Ο ΑΟΝΣ «Ο Μίλων»

Λεκάκης Ανδρέας | 22/10/2016

του Ανδρέα Λεκάκη

Η διαδικτυακή τηλεόραση του www.NSTV.gr  βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μίλωνα και στο κλειστό γήπεδο “Κροίσος Πέρσης” προκειμένου να καλύψει ως χορηγός επικοινωνίας το φιλικό τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης στη μνήμη του Μιχάλη Ζαλώνη, μιας ιδιαίτερα σημαντικής προσωπικότητας για την ομάδα του Μίλωνα και παλαιότερα αθλητή του συλλόγου. Στο τουρνουά αυτό, εκτός του Μίλωνα, πήραν μέρος ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου και ο Αίολος Ταύρου.
Λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης, έκαναν δηλώσεις στην κάμερά του www.nstv.gr οι διοικούντες τις συμμετέχουσες ομάδες, με πρώτο τον πρόεδρο του Μίλωνα, Μιχάλη Σακελλαρίδη, ο οποίος μίλησε για τη διεξαγωγή του τουρνουά αυτού αλλά και για τον Μιχάλη Ζαλώνη: “Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε στη μνήμη του Μιχάλη Ζαλώνη. Υπήρξε ένας από εμάς, ήταν ένα κομμάτι της ιστορίας του Μίλωνα και σαν αθλητής, σαν έφορος της ομάδας μπάσκετ και σαν διοικητικός παράγοντας. Όλα αυτά τα χρόνια έδωσε και τη ζωή του για το σύλλογο και η απουσία του είναι αισθητή κάθε μέρα”.
Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αιόλου, Μιχάλης Κακομανώλης, που δήλωσε: “Ήρθαμε να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που ήταν χρόνια μέσα στα γήπεδα και εμείς οι νεότεροι πρέπει να παραδειγματιζόμαστε από τέτοιους ανθρώπους. Όσον αφορά το τουρνουά, το να παίζεις με τόσο δυνατές ομάδες μόνο τιμή μπορεί να είναι”.
Από την ομάδα του Κρόνου μας μίλησε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου του Αγίου Δημητρίου, Παναγιώτης Τσουκαλοχωρίτης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της συμμετοχής της ομάδας σε αυτό το τουρνουά: “Είναι μεγάλη μας τιμή, θα βγουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα μέσα από αυτά τα δυνατά φιλικά που θα δώσουμε. Είναι προς τιμήν των συλλόγων να συμμετέχουν σε τέτοια τουρνουά”.
Τέλος, ο πρόεδρος του Ικάρου, Αχιλλέας Λαπαρδάς, μίλησε και αυτός για την ανταπόκριση της ομάδας του στο κάλεσμα του Μίλωνα έτσι ώστε να τιμήσουν τον Μιχάλη Ζαλώνη: “Θεωρώ πως είναι υποχρέωσή μου γιατί το τουρνουά γίνεται στη μνήμη του Μιχάλη Ζαλώνη, ενός ανθρώπου με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί αφού κι εγώ πέρασα από τον Μίλωνα σε μικρότερη ηλικία.                              Για μένα είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχουμε”.
Στην πρώτη ημέρα διεξαγωγής του τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Μιχάλη Ζαλώνη, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα “Κροίσος Πέρσης”, τέθηκαν αντιμέτωποι ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου με τον Αίολο Ταύρου, με τον πρώτο να επικρατεί με 93-64 και ο Μίλωνας με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, με τους διοργανωτές να χάνουν στο πρώτο τους παιχνίδι με 80-72.
Με τον Ίκαρο να επικρατεί του Κρόνου με 83-68 και τον Μίλωνα να παίρνει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Αίολο με σκορ 72-53 ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα του τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο Μίλωνας στη μνήμη του Μιχάλη Ζαλώνη.
Με τον Ίκαρο να επικρατεί του Αιόλου με 101-52 και με τον Κρόνο να νικά τον οικοδεσπότη Μίλωνα με 82-68 έπεσε η αυλαία του φιλικού τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Μιχάλη Ζαλώνη.

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: