Αρθρογραφία


Ο Νεοσμυρνιός Πιπερίδης Στην Έκθεση HO.RE.CA.

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 24/03/2016

Η νεοσμυρνιώτικη εισαγωγική – εξαγωγική εταιρεία επίπλων Ι.Πιπερίδης Α.Ε. συμμετείχε στην 11η Έκθεση HO.RE.CA. στο Metropolitan Expo.
Το περίπτερο της εταιρείας ήταν ιδιαίτερα μεγάλο με προσεγμένο και πρωτότυπο design, τραβώντας την προσοχή των επισκεπτών, επιχειρηματιών και δυνητικών πελατών, αλλά και την δική μας καθώς βρήκαμε ιδιαίτερα πρωτότυπα σχέδια σε ομπρέλες που απευθύνονται σε καταστήματα και ξενοδοχεία, όπως επίσης ξαπλώστρες θαλάσσης, τραπέζια και καρέκλες που μπορούν να κοσμούν ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ. Αυτό άλλωστε υπαγορεύει και ο τίτλος της έκθεσης Hotel-Restaurant-Café.
Ο Παναγιώτης Πιπερίδης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, υποδεχόμενος της κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, μίλησε για τη συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση, τονίζοντας πως η τουριστική βιομηχανία, στην οποία η Ι.Πιπερίδης Α.Ε. απευθύνεται κυρίως, αποτελεί το θεμέλιο λίθο της ελληνικής οικονομικής ανάπτυξης και για το λόγο αυτό πρέπει να στηριχθεί. Επίσης, αναφέρθηκε για τις γνωστές εταιρείες που η εταιρεία του εκπροσωπεί, προσθέτοντας πως η Ι.Πιπερίδης Α.Ε. κατασκευάζει και πολλά δικά της προϊόντα τα οποία απευθύνονται τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.
Ο Χάρης Κόλλιας, τεχνικός διευθυντής, μίλησε για την εξειδίκευση της εταιρείας σε κάθε είδους ομπρέλες, τονίζοντας το μέγεθος του όγκου δραστηριότητας της εταιρείας, τόσο σε εξαγωγές , όσο και εισαγωγές. Τέλος, τόνισε την παρουσία της Ι.Πιπερίδης Α.Ε. τόσο σε εγχώριες, όσο και σε διεθνείς εκθέσεις.
Την εταιρεία Ι.Πιπερίδης Α.Ε. μπορεί κανείς να τη βρει στη Νέα Σμύρνη στη διεύθυνση: Νικ.Πλαστήρα 49, όπου και μπορεί να βρει μεγάλη γκάμα προϊόντων στους εκθεσιακούς της χώρους.

 Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: