Αρθρογραφία


Μια Ομορφη Αθλητικη Ιστορια - Τμημα Volley Αγοριων Πανιωνιου Γ.Σ.Σ

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 17/12/2016

του Προδρόμου Τσάμη
Δικηγόρου
Eιδικόύ Γραμματέα Πανιώνιου Γ.Σ.Σ

Όταν ήμασταν παιδιά, διαβάζαμε εικονογραφημένες αθλητικές ιστορίες για ομάδες που φτιάχτηκαν από του πουθενά και που τελικά μεγαλούργησαν χάρη στην επιμονή, το ταλέντο και καμιά φορά την τύχη.
Όλοι ταυτιζόμασταν με τους εικονογραφημένους ήρωες, ίσως γιατί κάπου μέσα μας πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε ανάλογα κατορθώματα, αν βρίσκαμε την  ευκαιρία. Μια τέτοια ευκαιρία δόθηκε στα παιδιά που αποφάσισαν να στελεχώσουν τη νέα ομάδα πετοσφαίρισης (βόλεϊ) αγοριών του Πανιωνίου. Παιδιά και έφηβοι που είχαν τη δίψα να μάθουν, να διακριθούν και να στελεχώσουν ένα τμήμα κυριολεκτικά από το μηδέν και δίπλα τους ο σύλλογος, οι έφοροι και οι προπονητές να τους συνδράμουν στον αγώνα αυτό.
Σήμερα, μετά από ελάχιστους μήνες προπονήσεων, καμαρώνουμε μια παρέα νέων που έγιναν φίλοι, αγάπησαν το άθλημα και σιγά σιγά γίνονται αθλητές πετοσφαίρισης, εκπροσωπώντας τον Πανιώνιο σε διασυλλογικούς αγώνες.
Η αξιόλογη αυτή προσπάθεια πρέπει να στηριχθεί κι από άλλα παιδιά και γονείς. Οι πόρτες του τμήματος είναι ανοιχτές για κάθε παιδί ηλικίας 10-15 ετών που θα θελήσει να δοκιμάσει ένα όμορφο, δυναμικό και ασφαλές άθλημα, που γυμνάζει σωστά το σώμα και το πνεύμα. Τα παιδιά θα τα υποδεχθούν και θα τα διδάξουν καταξιωμένοι προπονητές με σύγχρονες και σημαντικές αθλητικές παραστάσεις. Ο Σωτήρης Τσέργας υπήρξε διεθνής αθλητής πετοσφαίρισης με μεγάλη καριέρα στα ελληνικά  γήπεδα και σε κορυφαίους συλλόγους της χώρας και ο Στέλιος Κουτσούρης εν ενεργεία αθλητής χειροσφαίρισης της ομάδας ανδρών του Πανιώνιου Γ.Σ. Προπονητές, δάσκαλοι και φίλοι των παιδιών. Η οικονομική επιβάρυνση είναι ιδιαίτερα χαμηλή, απόλυτα ανταποκρινόμενη στην δύσκολη οικονομική εποχή που ζούμε. Να λοιπόν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκολλήσουμε τα παιδιά μας από τις οθόνες των υπολογιστών, να αθληθούν σωστά και οικονομικά και να αποκτήσουν νέους φίλους.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία του τμήματος,  καθημερινά από 18:45 έως 21:00 και Σαββατοκύριακα από 9:45έως 14:00 (6932786014).

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: