Αρθρογραφία


Νέο Ηράκλειο: Πληροφορίες ότι αυτοκτόνησαν και τα δύο αδέλφια

Ελπίδα Ρεβογέδο | 07/12/2021

Σε αστυνομικό θρίλερ εξελίσσεται η τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά σε λίμνη αίματος στο σπίτι τους. Αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο ένας σκότωσε τον άλλον και έπειτα αυτοκτόνησε, χωρίς να έχει γίνει ξεκάθαρο αν ο 34χρονος τράβηξε την σκανδάλη ή η 29χρονη αδελφή του.

Ωστόσο, τελευταίες πληροφορίες μιλούν για διπλή αυτοκτονία των αδελφών, καθώς στο σημείο βρέθηκαν δύο σημειώματα. Στο κάθε σημείωμα αναγράφονται οι λόγοι που αυτοκτόνησε ο 34χρονος και η 29χρονη αντίστοιχα, ωστόσο ο γραφικός χαρακτήρας είναι ίδιος και στα δύο. Μέσα στα σημειώματα τα δύο αδέλφια αναφέρουν τους λόγους που αυτοκτονούν, μιλώντας και για τον θάνατο της μητέρας τους, η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο πριν από 7 μήνες. Φαίνεται πως το πένθος τους είχε ρίξει σε κατάθλιψη.

Μία ενδιαφέρουσα μαρτυρία για την ζωή των δύο αδελφών ανέφερε στο T Live o φαρμακοποιός της γειτονιάς, που γνώριζε εδώ και 30 χρόνια την οικογένεια: «Πριν από 1-2 μήνες είχε έρθει ο 34χρονος στο φαρμακείο με χαρακωμένο τον λαιμό του. Μου είχε πει ότι κάποιος τον άρπαξε μαζί με την αδελφή του γύρω στις 12:30 η ώρα το βράδυ ξημερώματα Κυριακής. Τους έπιασε τα χέρια, τους ακινητοποίησε και τους χάραξε. Δεν είχαν δει τίποτα άλλο. Εγώ είδα τον 34χρονο μόνο και όχι την 29χρονη». Η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πως τα δύο αδέλφια είχαν αποφασίσει να δώσουν τέλος στη ζωή τους μαζί στο δώμα του σπιτιού τους, όπου και βρέθηκαν.

Ωστόσο, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ακόμα και για παρέμβαση τρίτου στο έγκλημα. Η αστυνομία θα λάβει δαχτυλικά αποτυπώματα από τα πτώματα προκειμένου να εξακριβωθεί ποιος ακουμπούσε το φονικό όπλο. Πάντως, το πιο πιθανό είναι η 29χρονη να τράβηξε τελικά την σκανδάλη, καθώς το τραύμα της βρέθηκε στον κρόταφο, ενώ ο 34χρονος έχει πυροβοληθεί στο μέτωπο.

Πηγή.


Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: